lostyazilim
tr.link

Geçerli bakiyem artmadı

3 Mesajlar 760 Okunma
lstbozum
tr.link

Mersinli Mersinli WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum -
  • Ad Soyad V** K**
  • Mesajlar 263
  • Beğeniler 4 / 23
  • Ticaret 9, (%100)
Merhaba. Ağustos ayına girişten itibaren geçerli bakiyemde herhangi bir artış olmadı. Ne yapmalıyım?

Uzun süredir Adsense hesabımı kullanıyorum, reklam gösterimlerinde tık-kazanç durumunda bir sıkıntım yok. Haziran sonunda sitelerimi kapamıştım Temmuz'da yeni bir site açtım ve adsense hesabımın reklamlarını bu sitede devam ettirdim.

Adsense ayarlarında da bu sitem sahipli şekilde. Günlük reklam gelirlerinde bir sıkıntı olmadı ancak Ağustos ayına Temmuz'dan bir gelir eklenmedi 0 TL şeklinde de değil, hiçbir para yazımı yok.

Acaba 1 Eylül'de komple Ağustos param mı eklenecek yoksa bir sıkıntı mı var arkadaşlar?

wmaraci
reklam

erkolay erkolay webmaster.bbs.tr Kullanıcı
  • Üyelik 13.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Hosting, Domain, Marka, Patent
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 972
  • Beğeniler 134 / 216
  • Ticaret 20, (%100)
Geçerli bakiyeniz, içinde olduğumuz aydan önceki ödenmemiş miktardır ve evet Ağustos ayı geliri de kesinleşince geçerli bakiyenize eklenir. Ödeme limiti dolan aydan sonraki ayın 4. haftasında ödeme yapılır.
Mersinli

kişi bu mesajı beğendi.

Mersinli Mersinli WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum -
  • Ad Soyad V** K**
  • Mesajlar 263
  • Beğeniler 4 / 23
  • Ticaret 9, (%100)

erkolay adlı üyeden alıntı

Geçerli bakiyeniz, içinde olduğumuz aydan önceki ödenmemiş miktardır ve evet Ağustos ayı geliri de kesinleşince geçerli bakiyenize eklenir. Ödeme limiti dolan aydan sonraki ayın 4. haftasında ödeme yapılır.

Yani Eylül'ün ilk günlerinde olacak. Tamam hocam çok sağolun kafam karışmıştı da.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al