lostyazilim
tr.link

Geçersiz Etkinlik

10 Mesajlar 1.257 Okunma
lstbozum
tr.link

JackSparrow JackSparrow Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 29.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Ağrı
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 72
  • Beğeniler 3 / 4
  • Ticaret 0, (%0)
Sayın Yayıncımız,

Reklamcılık programlarımızla, yayıncıların, reklamverenlerin ve kullanıcıların yarar sağladığı bir çevrimiçi ekosistem oluşturmaya çalışıyoruz. Bu nedenle bazen, kullanıcılara veya reklamverenlere karşı ekosistemin algılanma biçimini olumsuz yönde etkileyebilecek davranışlarda bulunan hesaplara yönelik işlem yapmak zorunda kalıyoruz. Sizin durumunuzda, AdSense hesabınızda geçersiz etkinlik saptanmış ve hesabınız devre dışı bırakılmıştır.

Bulunduğunuz ihlal hakkında sınırlı miktarda bilgi verebiliyoruz. Bu durumun rahatsız edici olabileceğinin farkındayız. Ancak, kasten ihlalde bulunan kişiler bu bilgileri saptama sistemlerimizi atlatmak için kullanabileceğinden, bu tedbir amaçlı önlemleri aldık.

Bazı durumlarda, yayıncılar, ihlali gidermek için önemli değişiklikler yapabilir ve AdSense program politikalarına (google.com/adsense/policies) uymaya isteklidir. Bu nedenle, size sorunu birlikte çözme fırsatı tanımak üzere bir itiraz süreci sunuyoruz. Size bu süreçte yardımcı olmak için, itirazınızı göndermeden önce incelemeniz amacıyla hesap kapatma konusunda en yaygın nedenleri içeren bir liste hazırladık. Bu listeye http://support.google.com/adsense/bin/answer.py?answer=2660562 adresinden ulaşabilirsiniz. Lütfen itirazınızda kapsamlı bir analiz sunduğunuzdan emin olun. İtirazınızı https://support.google.com/adsense/bin/request.py?contact_type=appeal_form adresinden gönderebilirsiniz. Biz de ardından itirazınızı işleme koyarız.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Google AdSense Ekibi

Adsenseden başvurularımda sürekli bu mesajı alıyorum.Bunun nedeni nedir.İtiraz etme hakkımız yokmudur?

wmaraci
reklam

MagaraAdami MagaraAdami PM atabilirsiniz Kullanıcı
  • Üyelik 23.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 2814
  • Beğeniler 382 / 974
  • Ticaret 2, (%100)
Siz daha önce adsense hesabı almışsınız ve hesap banlanmış. Bu yüzden kendi adınıza bir daha adsense alamazsınız. kısaca onu diyor. Geçersiz etkinlik=Kural ihlali yapmışsınız yani

Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...

• Üyelik 29.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Ağrı
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 72
  • Beğeniler 3 / 4
  • Ticaret 0, (%0)

Mağara Adamı adlı üyeden alıntı

Siz daha önce adsense hesabı almışsınız ve hesap banlanmış. Bu yüzden kendi adınıza bir daha adsense alamazsınız. kısaca onu diyor. Geçersiz etkinlik=Kural ihlali yapmışsınız yani

bu banı nasıl kaldırabiliriz biliyormusunuz?

• Üyelik 23.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 2814
  • Beğeniler 382 / 974
  • Ticaret 2, (%100)
Adsense Banı kalkmıyor diye biliniyor hocam. Daha bu güne kadar Adsense Ban kaldıranı ne gördüm nede duydum

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 29.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Ağrı
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 72
  • Beğeniler 3 / 4
  • Ticaret 0, (%0)

Adsense Banı kalkmıyor diye biliniyor hocam. Daha bu güne kadar Adsense Ban kaldıranı ne gördüm nede duydum

peki aynı adreste kardeşlerim adına veya ailemden birinin adına alabilirmiyim

• Üyelik 23.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 2814
  • Beğeniler 382 / 974
  • Ticaret 2, (%100)
Daha önce o siteyi kullanarak aldıysanız alamazsınız. Ama hesap aldıgınız site farklıydıysa başkasının adına, farklı adres ve banka hesabıyla, farklı gmail ile alabilirsin. Çok uzun oldu :D

• Üyelik 29.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Ağrı
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 72
  • Beğeniler 3 / 4
  • Ticaret 0, (%0)

Daha önce o siteyi kullanarak aldıysanız alamazsınız. Ama hesap aldıgınız site farklıydıysa başkasının adına, farklı adres ve banka hesabıyla, farklı gmail ile alabilirsin. Çok uzun oldu :D

http://www.konyacs.tk bu site için başvuru yaptım.İlk aşamayı geçtim fakat daha sonra reklamları yerleştirdim siteye ve birkaç saat sonra o mesajı aldım.Bu siteye adsense vermiş oluyormu bu durumda google.

• Üyelik 23.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 2814
  • Beğeniler 382 / 974
  • Ticaret 2, (%100)
Hocam Bildiğim kadarı ile Adsense blogspot hariç free uzantılara Hesap vermiyor :S Tam emin değilim ama sorun bundan kaynaklanıyor olabilir

SekveBuz SekveBuz Öğrenci Kullanıcı
  • Üyelik 09.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad T** C**
  • Mesajlar 303
  • Beğeniler 15 / 23
  • Ticaret 0, (%0)
Geçersiz kural ihlali yüzünden benimde hesabım kapatıldı dün. Etkinlik itiraz forumunu doldurdum gönderdim bakalım sonuçları bekliyorum.

Sitemin temasını değiştirdikten 2 gün sonra oldu bu. Allasen kontrol eder misiniz bir ben mi yanlış birşey yaptım? Reklamların bir tanesi sol tarafta kategorilerin altında diğer yazıların içerisinde başlık altında ve yazı sonunda duruyordu. bibardak.com

bibardak.com

neet neet bildiğim,bilmediğin kadar Kullanıcı
  • Üyelik 06.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Sağlık
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 94
  • Beğeniler 24 / 23
  • Ticaret 0, (%0)
Geçersiz kural ihlali yüzünden benimde hesabım kapatıldı dün. Etkinlik itiraz forumunu doldurdum gönderdim bakalım sonuçları bekliyorum.

Sitemin temasını değiştirdikten 2 gün sonra oldu bu. Allasen kontrol eder misiniz bir ben mi yanlış birşey yaptım? Reklamların bir tanesi sol tarafta kategorilerin altında diğer yazıların içerisinde başlık altında ve yazı sonunda duruyordu. bibardak.com

aynı şekilde temayı değiştirdikten 2 gün sonra oldu bu durum bizde de.
yalnız mobil reklam için ek olarak 3 adet reklam eklemesi yapmıştık.
sorunun çözümü için geri dönüş yaptım umarım geri dönüşü olur site iyi hit almaya başlamıştı.

Mustafa Kemal ATATÜRK
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al