lostyazilim
tr.link

Gel de Gaza Gelme!

12 Mesajlar 1.424 Okunma
acebozum
tr.link

BakalimBilelim BakalimBilelim Beni bilen bilir... Kullanıcı
  • Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek serbest meslek
  • Konum Tunceli
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 2181
  • Beğeniler 521 / 572
  • Ticaret 50, (%100)
flatcast

hocam sitem gram altın yatırımı ve altın fiyatları üzerine makaleler içeriyor. sanırım benzer alanda bir aramadan geldi. Bu da gösteriyor ki hit sayısını arttırsam iyi noktalara gelir site, getiri açısından. Lakin kısıtlı bir alan işte. Ben gram altın yatırımı konusunda ilgi ve bilgi sahibiyim ve bu alanda yazılar yazıyorum sadece.

elektronikssl
webimgo

flatcast flatcast http://www.flatcast.fr Kullanıcı
  • Üyelik 05.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 49 / E
  • Meslek Havayolu iscisi
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad Y** Ç**
  • Mesajlar 1351
  • Beğeniler 86 / 354
  • Ticaret 9, (%100)
hocam sitem gram altın yatırımı ve altın fiyatları üzerine makaleler içeriyor. sanırım benzer alanda bir aramadan geldi. Bu da gösteriyor ki hit sayısını arttırsam iyi noktalara gelir site, getiri açısından. Lakin kısıtlı bir alan işte. Ben gram altın yatırımı konusunda ilgi ve bilgi sahibiyim ve bu alanda yazılar yazıyorum sadece.
Bu adsense reklamlari birazda sans isi gibi cunku neden derseniz siz ne kadarda onemli bir konu hakkinda yada cok para veren reklam hakkinda yazi yazsanizda bir kisi sizin sitenize girmeden once googlede bir konu hakkinda yada genellikle bir urun hakkinda arastirma yaptiysa sizin sitenizin konusu ile ilgisi olmayan kisinin aradigi reklamlar gorunur bu da kisi ucuz bir sektorde birse aradiysa sizin siteden tiklar ve size az ucret veren reklamdan para gelmis olur aslinda oncelikle gosterilen reklamlar site konusunda reklam olmali malesef bu olay olmuyor bu adsenseyi cok inceledim ve bunlari bilgimden dolayi yaziyorum.
BakalimBilelim

kişi bu mesajı beğendi.

Degerini bilki degerin bilinsin
----------------------------------
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al