dem
Durma çalış !
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Elektrik-Elektronik Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Hemen pes etme , sitemin birinci adsense hesabı 3 hafta sonra banlanınca , yılmadan yazmaya devam ettim.1 ay sonra yeniden adsense sahibi oldum.Eğer site temizse "gizlilik sözleşmesi,hakkımızda ve iletişim" bölümleri de varsa almak işten bile değil.Şuan 2. adsense hesabımla 1. yılı devirdim.Bırakma ve siteni satma,yola devam.....
ndrctnts
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar programcısı
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
4, (%25)
adam haklı beyler dedim adam haklı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
Devlet Memuru
-
-
Ad Soyad
Ş** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaş ne derse haklı 2 senelik site binden fazla özgün yazı adsense uyumlu ücretli tema Halen adamlar yetersiz içerik diyorlar kopya diyorlar nerde nasıl kopya hangi kafayla bakıyor Google anlamıyorum. Bendemi yanlışlık ondamı bilemedim gitti
Being
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Metin Yazarı/Editörü
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
91, (%100)
Adamların kafasına nasıl eserse öyle hareket ediyorlar maalesef. Yapabileceğiniz iki şey var sizin de dedğiniz gibi ya siteyi satacaksınız yada gidip farklı alternatifler arayacaksınız. Alanınız öyle o kadar absürt bir alanda değil eğer biraz hitiniz ve site değerleriniz oturmuşsa reklam verenlerin peşinden siz koşun. Hemen hemen AdSense ile aynı parayı kazanırsınız. Hatta fazlasını bile kazanabilirsiniz.
Bir kişinin fikirlerini çalmaya "alıntı", birçok kişinin fikirlerini çalmaya "araştırma" denir. Bir de hiçbir şeyi çalamayacak olanlar vardır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
31, (%100)
Hocam forumda bi arkadaş 40TL ye 10 dk içinde adsense onayı alıp reklam gösterimi yapıyordu. O konuyu bi araştırın isterseniz faydası dokunabilir.