EvoTECH
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
10, (%50)
Arkadaşlar merhaba anlam vermediğim bir olay yaşıyorum sitelerimden bir tanesin de hergün kuruş olarak da olsa bir kazanç oluyordu ancak birden sıfır'a düştü yani stabil ve yükselerek giden bir grafik dik bir biçimde sıfıra düştü ve kaldı sizce sebebi ne olabilir, kafam takıldı :cool:
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** A**
-
-
-
Ticaret
28, (%93)
Hocam tıklanma sayısı falan kaç ? Aynı olay benim başıma gelmişti.Bir arkadaş iyilik olsun diye reklamlarıma tıklıyormuş sağolsun hesabım kapatılmıştı :)
carpediem
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
muhasebe
-
-
Ad Soyad
İ** T**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Günaydın, adsense hakkında pek bilgim yok ancak belki de rutin bir durumdur? yani zaman zaman site hitleri gibi düşünürsek nasıl bir gün 5k bir gün 20k oluyorsa bunda da zaten tık sayısı az olduğu için sıfırı görmüş olamaz mı?
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
sd
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hocam adsense reklamlari askiya almis olabilir.
flatcast
http://www.flatcast.fr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Havayolu iscisi
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Adsensenizde siteleri yasaklamayi tavsiye etmem bende iki ay once cogu reklamlari yasakladim yasaklama yuzunden kazanclar cok dustu.Yasakli sitelere izin verdim iki ayda anca geri kazanclar duzeldi .Isin ilginc yani sitelere izin verdim daha halen adsense hesabima devamli sitenizdeki yasakladiginiz reklamlara izin veriniz diyerek bildiri geliyor.Benim dusuncem adsensenin panellerinde sorunlar var.Tavsiye isterseniz hicbir reklami engellemeyin reklam engelleme zarar etmenize sebep olur.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Degerini bilki degerin bilinsin
----------------------------------