-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Adsense İle Para Kazanmak
-
-
Ad Soyad
Ş** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaslar suan elimde eskiden beri bosta duran adsense hesabim var sitelerimde var fakat kazanc yok.gercekten adsense uzerinden veya baska bir sektör ile para kazandiracak bir bise hakkinda bilgi verecek olan varsa bana ulasmasini rica ediyorum.az biraz para ayirdim kenara.ancak abuk sabuk film sitesi veya baska sacma fikirleri siteleri olan arkadaslar yazmasin lutfen gercekten parayi 1-3 ay icerisinde geri kazandiracak projeler icin ulasilsin bana lutfen.sitede cok sahttekar var zaten yazdiklrindan fikirlerinden hersey belli oluyor bosuna zahmet edip te yazmasinlar.tercihen adsense olabilir kazanc guvenilirlik bakimindan.acil cevap bekliyorum.saygilar
Dolphin
Web Tasarım & SEO Uzmanı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web Tasarım & SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
N** E**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Konularım arasında bulabilirsiniz satılık sitem var ancak fiyat güncel değil. 2.500 TL'den bırakacağım.
hayat illegal!
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hocam PM atarsanız adsensesiz legal hile hurda olmayan bir yöntem var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Lifelong Learner
-
-
Ad Soyad
B** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Dünyada para kazanmak isteyen tek insanın sen olduğunu sanıyorsun sanırım. Öyle, bir site açayım da 1-3 ay içinde para kazanmaya başlıyım diye bir dünya yok. Siteni açtıktan 10 yıl sonra da para kazanamayabileceğin gibi, siteyi açtığın ilk günden de kazanmaya başlayabilirsin. Bu işlerin bir hapı yok ki içip hemen uzman olasın. Bunlar tamamen senin bilgine, tecrübene ve yeteneğine bağlı şeyler.
Hap yoktur ama hap satan çoktur. Onlar da, diğer insanlardan uyanık olduğunu sanan aptalları dolandırarak bir nevi seleksiyon yapıyorlar diyebilirim.
9 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Lifelong Learner
-
-
Ad Soyad
B** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ne yapabileceğini başkası değil sen bilebilirsin. Nedir senin bilgili olduğun alan? Hangi alanda insanlar seni takip eder, yazdıklarına, söylediklerine değer verir? Bu alanları bulmalısın.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaş net cevaplar istemiş ama kamu spotu gibi cevaplar gelmiş çocuk ya bilmiyordu sanki Tamam bende bilmiyorumda fikir sunamamda arkadaşın iistedigi ben link kısaltmadan kazanıyorum x yerlerde paylaşıyorum kazanıyorum affiliate den kazanıyorum x hane yatırım gerekli e ticaret den kazanıyorum şu kişiden yaptır şurada reklam ver gibisinden somut cevaplar bekliyor desem yalan olmaz herhalde hocam
3 kişi bu mesajı beğendi.