lostyazilim
tr.link

Google adam mı kayırıyor ?

4 Mesajlar 1.019 Okunma
lstbozum
tr.link

YenerK YenerK yenerkayahan.com Kullanıcı
  • Üyelik 11.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 883
  • Beğeniler 220 / 168
  • Ticaret 5, (%100)
Yaklaşık 4 aydır biri blog diğeri oyun sitesi olmak üzere iki tane politikalara uygun olduğunu düşündüğüm sitemle adsense başvurusu yaptım ama nafile her zaman aynı sorun google politikalarına uygun değilmiş sitelerim ! Ve bugün bir forumda gezerken bir üyenin adsense ile ilgili yardım konusunu gördüm konuyu açarken 2.onayı alıyormuş ve sormuş sizce adsense alabilirmiyim diye işte altta mesaj yazan üyelerde blog'a göre cevap yazmış blog'a bakıyorum içeriği yetersiz özgün desen eh işte 2 yazısı özgün sayacına bakıyorum hit denen birşey yok konu altından zaten sayac ve blog linkini vericem şimdi sorarım bu adsense in politikalarının altın kuralı neydi ? en başta blog adsense için açılmamış olacaktı bu blog tam olarak o şekilde hit yeterli olcaktı hit adına birşey yok blogta yazılar özgün olcaktı yarısından fazlası kopya telif hakkı kabul olmuyordu yazılarda oyun hileleri var nasıl oluyorda böyle bir blog adsense almayı başarırken benim kurallara uyan sitelerim alamıyor açıkçası çok merak ediyorum bu politikalar sadece bizemi var gerçekten anlam veremedim.

sayac burada : http://whos.amung.us/stats/x5re5p154q68/
blog burada : http://www.vuraldeniz.blogspot.com/

wmaraci
reklam

aspercasper aspercasper WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Düşünür
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** I**
  • Mesajlar 260
  • Beğeniler 20 / 37
  • Ticaret 2, (%100)
Hocam belki başka bir siteden aldığı adsense hesabını kullanıyordur bu sitede.

İmzam Yok.

DisOrientedb DisOrientedb YouGiveUp? Kullanıcı
  • Üyelik 18.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Dijital Pazarlama
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 216
  • Beğeniler 115 / 67
  • Ticaret 14, (%100)
Doğrudan adam kayıracağını sanmıyorum kişisel olarak ama ben zaten adsense ne güvenirim ne severim. Ama piyasada en iyi veren adsense mecburen onunla çalışıyoruz. 1 tık alan hesabımı geçersiz tıklama etkinliğinden kapatmıştı :)) şaka gibi bi şirket bunlar. Adsensi koyalı 2-3 gün olmuş biri gelmiş tıklamış abi işte neyi geçersiz yahu. Risk oluşturuyormuşuz reklamverenler için.. Anlamak mümkün değil genel blog sitesi her şey özgün.. Gerçersiz tıklama dedi ya 1 tıklama olan hesaba banladı.. Enteresan zaten ama Google boruyu biraz istediği gibi öttürüyor bi çaren var mı bilmiyorum.

YenerK YenerK yenerkayahan.com Kullanıcı
  • Üyelik 11.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 883
  • Beğeniler 220 / 168
  • Ticaret 5, (%100)

aspercasper adlı üyeden alıntı

Hocam belki başka bir siteden aldığı adsense hesabını kullanıyordur bu sitede.

hayır hocam buradan aldığını asıl sitesinde kullanıyor kendi söylemiş asıl sitemide ekledim diye tam tersi yani normalde bu yasak adsense da ban sebebi yani adsense için açmış blogu

Ek Olarak: https://www.facebook.com/cccOmegleccc.Muaksu/posts/646439355381251 hani reklamlara tıklatmaya zorlamak veya önermek ban sebebi idi bu arkadaş 5 aydır yapıyor aynı hareketi ve hiç uyarı bile almıyor

Ek Olarak: ve herzaman olduğu gibi arkadaş 5 dakika sonra gönderiyi kaldırıyor ki ban yemesin bunun araştırılması lazım

wmaraci
wmaraci
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al