-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Montaj elemanı
-
-
Ad Soyad
Ş** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
herkese merhaba arkadaşlar bu adsense test ödemesini nasıl yapıyoruz banka hesabımı tanımlıyorum 2-3 iş günü bekliyorum hiç bir şekilde hesabıma para aktarılmıyor nedeni nedir acaba?
kaç tane kart denedim ama hiç birinde olmuyor ve bankaya telofon ediyorum havuzda duran bir miktar para varmı diye onlarda diyorki bana bir sorgu numarası lazım diyor ne zor bişey ya insanı uğraştırmaktan başka bişey değil bu adsense paranın üstüne yatmak için elinden geleni yapıyor çok ugraştırıyorlar daha doğrusu kaç ay mektubu bekle bilmem ne o buydu bide bu çıktı insan aldığına pişman oluyor zaten o kadar test'ten geçmişim bide bu test ödemsi çıktı..
Sürekli bu hatayı alıyorum
Size ait Banka hesabı • • • • 0001 doğrulaması için yapılan test ödemesi gerçekleştirilemedi.
garanti
denizbank
vakıfbank
bunların hepsini demedim ama maalesef olmuyor..
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Amele
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
hocam yanlış yaptığınız birşeyler vardıır. Şimdi ben farklı hesaplardan test ödemesini denedim 3 4 farklı hesabı 10 dk içinde para geldi. Öncelikle şunu da sorayım Adsense hesabı size aitse verdiğiniz banka bilgileri de size ait olmalı en azından isim soyisim benzemeli
1 kişi bu mesajı beğendi.
Siteni Ekle WeBDiZiN.Com
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Street Engineer
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Daha yeni ödeme planlaması yaptım. İlk önce bende anlamadım nasıl yapılacağını... Fakat hesabı tanımlayıp bekliyorsunuz. **MUTLAKA HESAP ADINIZI DOĞRU GİRİN...BANKA KAYITLARINDAJKİ TAM İSİM OLMASINA DİKKAT EDİN** Doğrulama adımı içn tanımladığınız hesaba 1 liradan az bir miktar ödeme geliyor. Ödeme geldikten sonra gelen ödeme miktarını doğrulama sayfasında seçiyorsunuz ve doğruladıktan sonra hesap sisteme kaydoluyor...
-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ya IBAN ya da hesap kimin adinaysa onun adını yanlış yazıyor olmalısınız. Kredi kartı numarası girmiyorsunuz değil mi yanlışlıkla.
Bu arada test ödemesi bizim yararimiza, hesapta sorun varsa ortaya çıkıyor, yoksa ödemeyi almak için sonraki ayı beklemek zorunda kalabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Montaj elemanı
-
-
Ad Soyad
Ş** S**