-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
en iyisi upload yapmak ve bc.vc tarzı link kısaltmak. adblock olsa da para kazanılıyor. illegal paylaşım yapanlar paraya doyuyor
ApranaX
E-ticaret Yöneticiliği
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
E-ticaret Yöneticiliği
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar Farklı bir ülke mail açın bu sektörde az olsun. birde başvurmayı deneyin. örnek.hotmail.nl gibi hormail.de gibi denemekte fayda var
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
I** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Tüm yorumları tek tek okudum hepsine katılıyorum ama bence düşünce biraz farklı. Benim bakış açıma göre Google küçük sitelerle uğraşmamaya çalışıyor. Tabiri caiz ise küçük esnaf yok oluyor. Şimdi Amerika veya Avrupa ile Türkiye'yi kıyaslamak yerine dilleri kıyaslamak daha mantıklı. Evet bu aralar bana bir çok kişi yazıyor abi reklam alamıyoruz sitem şöyle iyi böyle iyi diye haklılarda ama diğer yandan ingilizce makale sattığımız insanlara bakıyorum o kadar yüzsüzce site tasarlamış ki sadece 20 özgün makale atmış sitede görsellik yok, tasarım yok, resimler dağınık özetle sadece İNGİLİZCE olduğu için reklamları onaylanıyor. Buda ister istemez YEREL diller ölüyor global dil ''İNGİLİZCE'' yükseliyor cümlesini doğruluyor
NOT= Makale yazarı veya satıcısı değilim sadece workcanyon.com un Türkiye'deki destekçisi ve yardımcısıyım..
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Değerli hocam diller bir yana bence Adsense ölüyor...
Buradan Google Adsense Türkiye ekibini istifaya çağırıyorum. Ya bize adamakıllı hizmet sunarlar ya da piyasadan çekilip daha profesyonellere bırakırlar meydanı...
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
SEO Expert
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Başvuru yapıp red edildiğiniz hesapla tekrar başvuru yapabiliyor musunuz?
Hostapot.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
I** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Tabiki düzenleme gelmeli ama yeni yayıncı olmak isteyenlere verdiğim en büyük tavsiye zaten ingilizce site açmaları çünkü herseyi aynı sadece dilleri farklı olan 2 siteyi kıyaslarsak sırf dilden dolayı adsense 3-5 kat daha fazla ödeme yapıyor. Bence hiç uğraşmadan düz mantık ingilizce kurun kafanız rahat olsun derim.
zbam
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ş**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
ismeter adlı üyeden alıntı
Tabiki düzenleme gelmeli ama yeni yayıncı olmak isteyenlere verdiğim en büyük tavsiye zaten ingilizce site açmaları çünkü herseyi aynı sadece dilleri farklı olan 2 siteyi kıyaslarsak sırf dilden dolayı adsense 3-5 kat daha fazla ödeme yapıyor. Bence hiç uğraşmadan düz mantık ingilizce kurun kafanız rahat olsun derim.
hocam ingilzice kurmak gerçekten mantıklı ancak, bir çoğumuz yeterli dil seviyesinde değiliz. İçeriği nasıl sağlayacağız?
www.zbam.org | Para ve proje batırma üstadı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
Sanırım ben şanslıymışım. 1-1.5 sene önce iki hesap başvurusu yapmıştım ikisinide onayladılar. Hala sorunsuz kullanıyorum. Temadan da kaynaklı olabiliyor red almanız. Tema değiştirerekte deneyiniz.