Arkadaşlar Bu Yazıda Sizlere Google'de Hit Getirebilecek 2013-2014 Yılı Yıldızlı Kelimeleri Göstermek İstedim. Adsense Olayında Yeniyim Ancak Bütün Bilgileri İyice Araştırıyorum. Adsensenin Web Sitesinide İyice Araştırmaya Başladım. İlerleyen Zamanlarda Tecrübelerime Dayanarak Paylaşacağım Bilgilerle Sizleride Aydınlatma Çabası İçerisindeyim. İlk Önce Kelimeler İle Başlayalım:

Dizi izle
Film İzle
Oyun Oyna
Oyun İndir
kurtal vadisi izle
sohbet
haber
muzik dinle
youtube
facebook
twitter
insatgram
video izle
mp3 indir
radyo dinle
İndir
Teknoloji
Spor
Online film izle
İndirmeden film izle
Ekonomi
Sağlık
Mortgage
Full
Turizm
Kredi
Borsa
Döviz
Forex
Nakliye
tatil


Film İle Alakalı Kelimeler Halen Fazlasıyla Hit Getirmektedir ancak Filmi Full Olarak Siteye Eklemek Telif Hakkına Giriyor Yani Bu Konuda bunu başından Belirtmek İstiyorum; Kesinlikle Adsense Onayı Alamazsınız. Hit Sitelerini Kesinlikle Önermiyorum Kullanmayın! Siteniz Ne Kadar Organik Kalırsa Onay Alma İhtimaliniz ve Tıklama Başı Kazancınız Okadar Yüksek Olur Hem Sitenizi Risk Etmeye Değmez. Ban Yemesi Durumunda Yıllarca Google'yi Özleyebilirsiniz.

Şimdi Gelelim Adsense'de Kazandıran Kelimelere (2011 Yılı). 2011 Yılında Paylaşılan Kelimeleride Paylaşmak İstiyorum; Belki Bunlar Güncel Olmayabilir Ama İnsan Yinede Öğrenmelidir Diye Düşünüyorum. Bu iki Farklı Zaman Diliminin İki Farklı Kelime Daracıklarını İnceleyerek Arada Neler Değişmiş Anlamak Kısmen Mümkün Olabilir.

laptop fiyatları
laptop en ucuz
laptop teknosa
teknosa laptop fiyatları
laptop fiyatları ve özellikleri
laptop data recovery
laptop data recovery cost
laptop data recovery software
laptop data recovery melbourne
laptop data recovery london
hard drive data recovery cost
laptops under 300
laptops under 200
laptops under 300 dollars
laptops under 300 dollars at best buy
laptops under 300 walmart
dual core laptops under 400


Maddi Durum 2015 Yılına Göre Çok Daha İyi Olduğu İçin İnsanların Elektronik Eşya Satın Alımları ve Lüxüne Düşkünlüğü Haliyle Daha Fazlaydı. 25 Yaşındayım ve bundan Aşağı Yukarı 15 Yıl Evel Playstation Oyun Simulatörü Çok Ünlüydü. Bilen Vardır Heryerde Playstation Oyunları Ve Bilgisayar Oyunları Dükkanları Vardı ve İnsanlar Belli Bir Fiyata Oyun Takası Yapılıyordu. Neyse... Dediğim gibi Bunları Göz Önünde Bulundurarak; Günümüz Ekonomik Durumu ve Günümüz İnsanların Takip Ettiklerini İnceleyin. Bu Sıralar Cinsellik Almış Başını Gidiyor Gibi. Cinsellik İle Alakalı Warez Olmayan; Google Adsense'nin Politikalarına Uygun Bir Site Açmanız Hitinizi Bu Sıralar Çok Yukarda Tutacak Diye Düşünüyorum. Bu Olayda Dikkat Etmeniz Gereken Husus; Bir Zaman Diliminde Elektronik Eşya, Bir Diğer zaman Diliminde İse Sosyal Ağlar ve Film Konulu Evde Vaktinizi Geçirebileceğiniz (Para Harcamadan) Bir Kitle Var.

Bu Konuyla Alakalı Yorumlarınızı Merakla Bekliyorum. Aksini Düşünen Varmıdır Acaba yada Sizce Bu İnceleme Nasıl Olmuş? Teşekkür Ederim.

Kaynak: http://www.abcforum.net/forum/adsense-puf-noktalari/683-google-ve-adsense-hit-getiren-kelimeler.html