“Başarmak istiyorsanız yeni yollar için adımlar atmalısınız. Daha önce denenmiş, yıpratılmış ve başarı elde edilmiş yolları denemekten iyidir.”
Eğitim serimiz boyunca bize yol gösterecek ve büyük resmi görmemizi sağlayacak yeni video, yeni başlayan yada başlayacak arkadaşlarıma yardımcı olabilir ve bu işi zaten hakkıyla yapan arkadaşlarıma ise belki farklı bir bakış açısı kazandırabilir.
İyi seyirler..
Ankara112 Hocam ben Türkçe siteleri bırakalı yaklaşık 7 ay filan oldu. Tüm yazıları özgün yazıyordum ve TBM ortalama 40-50 kurus arasıydı. Elbette konudan konuya kelımelere gore değişiklik gosterır. Yazıları sen özgün olarak mı yukluyorsun sıteye yoksa kopya mı hocam ve sitenin ana konusu nedir ?
Ankara112 Hocam ben Türkçe siteleri bırakalı yaklaşık 7 ay filan oldu. Tüm yazıları özgün yazıyordum ve TBM ortalama 40-50 kurus arasıydı. Elbette konudan konuya kelımelere gore değişiklik gosterır. Yazıları sen özgün olarak mı yukluyorsun sıteye yoksa kopya mı hocam ve sitenin ana konusu nedir ?
Sitenin ana konudu sağlık ile ilgili yazılar ve hastalıkları konu alan videolar.
Videolar youtube embedli olduğu iin özgün değil. Ayrıca yazılarda özgün değil malesef.