Merhaba arkadaşlar,
Google politikaları bilindiği gibi birçok şeyi kapsıyor. Geçtiğimiz günlerde adsense'ye başvurdum ve kabul edildim. Kabul edilişim 2.onaya kadarmış, ve politikalar ile uyumlu olmadığım mesajını aldım. Bunun üzerine tüm yazıları karakter sayıları düşük diye tekrardan karakter sayılarını yükselterek yazdım, kendi oluşturduğum resimler telif hakkına girebilirmiş özgün olması gerekiyormuş bu yüzden tüm photoshop yapımı resimlerimi sildim attım(thumbnail), etiketlerin sayısını %50 azalttım yetmedi description ve title alanlarında düzeltime gittim. Dün yaptığım başvuru sonucunda yeniden 2.onay'a takılı kaldım.

Bu işten anlayan biri sitemdeki içeriğin hangisi ve hangilerinin bu politikalar ile uyumlu olmadığını söyleyebilir mi? Araştırmalarım ve uyguladığım hiçbir taktik olmayınca size danışmak istedim, bilirkişiler bundan sonra takip etmem gereken bir kaç yönerge verebilirmi acaba?
site adresim: http://trendbilgi.net

yıkıcı yorumlar, google'ın peşinde koşma bırak o senin peşinden koşsun vesaire gibi yorumlar yapılsın istemiyorum arkadaşlar, tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum. yardımı olan arkadaşa yardımım dokunacaktır.

Ek Olarak: Hiçmi anlayan yok bu konulardan ?