-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
makine mühendisi
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Google Adsense Türkiye şubesi ne yazık ki böyle arkadaşlar. Benimde hilesiz hurdasız sitemi banladılar. Ben bu arkadaş kadar kazanmasam da aylık 200 dolar civarı kazanıyordum. Hitlerde sürekli artıyordu. Google adsense beni banladı siteyi başkasına sattım, sattığım kişi kendi adsense hesabıyla 1 yılı aşkın süredir ban yemedi.
Arkadaşların dediği gibi kurumsallaşmamış siteleri kaleye almıyorlar. Google'un diğer servislerini beğeniyorum ama bu adsense de bir tuhaflık var umarım bu sorunları giderirler.
Tioc
Perişan Hallerde
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Webmaster
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Yeni açılan adsense hesapları devamlı kontrol altında ve en ufak sorunda direk banlayabiliyorlar. Ama şöyle birşey var 2008 ve daha önce yıllardaki açılan hesaplarda direk hesabı değil sadece o sitede yayınlayamazsın diye domain ban atarlar ve uyarırlar. Yani bu da demek oluyor ki insanlar olarak google'ın iyi niyetini suistimal etmişiz, ne varsa eskilerde var gibi bir mantık var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
eLeman
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Muhtemelen Türkiye lokasyonlu bir sunucu kullandınız. Aynı ülkede bulunan ziyaretçi sayısının azlığından dolayı da olabilir. Reklam yerleşiminden dolayı olsa, 3 günlük bir uyarı yazısı gelirdi.
esocials
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
diğer
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
hakikaten şu "kurumsallaştırma" etiketini net olarak anlatabilecek arkadaş varsa lütfen paylaşsın.gerçi google henüz beni adsense e kabul etmedi ama olsun,öğrenmek de fayda var :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendislik
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
direk banlanma olayına katılmıyorum bende adsense kullanıyorum ilk 2 ay sonrasında 350$ ödeme aldım ilk ay yayın yaptıkdan sonra adsense uyarı maili gönderdi reklam yerleşimim hakkında reklam yerleşimimi değiştirdim 2 3 hafta sonra bir daha mail gödnerdiler farklı bir sorun hakkında uyardılar onuda düzelttim ve ödememide sorunsuz aldım şu andada kullanmaya devam ediyorum adsense yayıncı politikasına sorunsuz uyarsanız banlanmayı kafalaırna göre yapmazar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
site hiti neydi, sayfa tıklama oranı neydi, belki bu kazanç birilerinin sana kazıtlı yaptığı tıklamalardan oluşuyordu. yani sen hile yapmasan da seni çekemeyen birisi hile yapmış olamaz mı?
Dark
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Web - Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Site hitim 70 000 - 100 000 arasında değişiyordu günlük 200 - 400 arasıda tık geliyordu belli kelimelerde site ilk sırada çıkıyordu blog tarzı genel bi içeriği vardı tamamen googleye uygun google hesabım kapandı sonrasın da hostta problem yaşadım falan duruyor şuan öylece
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-