-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar merhaba... bordomavitribun.com adlı bir sitem var. Yaklaşık 3 aylık bir site. Ortalama 2 ay önce Adsense başvurusu yaptım, yetersiz içerik diye cevap geldi. Tekrar başvuru yaptım, yine aynı mesaj geldi ve o an itibaren yeni başvuruya izin vermiyor. Bu URL AdSense'e kaydolmak için kullanılamaz diye uyarı veriyor.
Bende bordomavitribun.net uzantılı olan adı alıp com a yönlendirdim. bordomavitribun.net ile başvuruyu kabul ediyor. Sizce bu sefer onay alınır mı?
Fikir ve önerilerinizi bekliyorum...
Boynuz
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / K
-
Meslek
İngilizce İşletme
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
yönlendirmeyi dns şeklinde yapmalısın ve whois bilgilerinin com domainiyle aynı olmaması gerekiyor bunları yapıp tekrar gönderdiğin şeklinde %50 bi onaylama ihtimali olabilir içeriklerinde telif hakkına uyacak şeyler paylaşma video gif v.s
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Elektrik Elektronik Mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bu url kullanılamaz diyor ise siten için biraz daha beklemelisin yaklaşık 1 ay içinde tekrar başvurabilir hale gelir site url'en
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
URL kullanılamaz hatası 30-45 gün sonrasında geçiyor..
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / K
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Z** S**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Öncelikle sitende ki yazıları inceledim içeriklerin kelime sayıları çok az. Bundan dolayı yetersiz içerik diyordur. İçerikleri biraz daha doldurman lazım 100 kelime çoğu.. En az 250 300 olması lazım.
URL içinde biraz bekleyip siteye içerik girip hit çekince düzeliyor. .net ile başvurman da gerek kalamaz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar iyi günler... URL hatası için 30-45 güne geçiyo diye yazan arkadaşlar var ama son yetersiz içerikten onaylanmama tarihi 18 Ocak nerdeyse 3 ay oluyor ama gene aynı uyarıyı veriyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
içerikleri çoğaltın. kelime sayısı 300 den aşağı olmasın. sonrasında kabul edilir diye düşünüyorum.