netbozum
tr.link

Hangi Blog Konuları Daha Çok Kazandırıyor? Sizin Düşünceleriniz?

18 Mesajlar 2.617 Okunma
acebozum
tr.link

NumanABi NumanABi --> numanozdemir.com <-- Kullanıcı
  • Üyelik 02.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek -
  • Konum Kırıkkale
  • Ad Soyad N** Ö**
  • Mesajlar 1417
  • Beğeniler 380 / 441
  • Ticaret 21, (%95)
Priv8 hacking tips. ;)

googleasistan
reklam

bekirbulut bekirbulut AdSense, Blogger Kullanıcı
  • Üyelik 03.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek İçerik Editörü
  • Konum Yozgat
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 2316
  • Beğeniler 384 / 1212
  • Ticaret 17, (%100)

Being adlı üyeden alıntı

Kadın sitesi sektörü artık çok dolu. Tıpkı film sitesi gibi yüzlerce binlerce örneği var. Hatrı sayılır bir hit yakalandığında kazanıyor ancak bu hiti yakalamak artık hiç kolay değil.

Konuyu açan arkadaşa ithafen; kendi kişisel özelliklerinizi, zevklerinizi ve ilgi alanlarınızı çıkarırsanız muhtemelen cevaba doğrudan ulaşırsınız.

Bundan birkaç yıl önce bir sağlık ürünü kullanmaya başladım, o ürün aslında popüler olmasına rağmen Türkiye'de hiç ürün hakkında bilgi veren kaliteli kaynak yoktu. Ben ilk oluşturucusu oldum. Gayet iyi geliri vardı ama yetişemediğim için ₺4.000 (bence o site için çerez parasıydı) 1 yaşındayken satılmıştı.

Aslında her yer fırsat dolu yeter ki aramasını bilin :) Baştan söyleyeyim, kimse bunları okuyunca PM atmaya kalkmasın kelime neydi site neydi diye çünkü o site hala çalıştırılıyor, bilgi paylaşamam maalesef :/

Hocam o siteyi söylemezsen gece yatamam valla :D
cuma233

kişi bu mesajı beğendi.

Being Being İçeriklerin Gücü Adına! Kullanıcı
  • Üyelik 08.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Metin Yazarı/Editörü
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** G**
  • Mesajlar 935
  • Beğeniler 1087 / 1028
  • Ticaret 91, (%100)
bekirbulut site kapanmış olsa düşünmeden söylerdim, herkes kazansın isterim her zaman ama dediğim gibi alan arkadaş hala neredeyse rakipsiz ve o platformun ekmeğini yiyor. 2-3 ay önce vaktim vardı aynı projenin İngilizce'de rakipleri vardı girmeyi düşündüm ama sonra vaktim yetmez İngilizce rekabetiyle uğraşmaya diye saldım gitti.

Etrafınızdaki gündelik şeylere bile odaklansanız mutlaka bir fırsat çıkıyor. Newton'un kafasına düşen elma sizin de kafanıza düşebilirdi. Önemli olan elma düştüğünde neyi düşündüğünüz :)
bekirbulut La_Motta cuma233

kişi bu mesajı beğendi.

Bir kişinin fikirlerini çalmaya "alıntı", birçok kişinin fikirlerini çalmaya "araştırma" denir. Bir de hiçbir şeyi çalamayacak olanlar vardır.

bekirbulut bekirbulut AdSense, Blogger Kullanıcı
  • Üyelik 03.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek İçerik Editörü
  • Konum Yozgat
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 2316
  • Beğeniler 384 / 1212
  • Ticaret 17, (%100)
Being Haklısın hocam, teşekkür ederim :)
Being

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

Penunbra Penunbra <?web Geliştiricisi Kullanıcı
  • Üyelik 10.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Developer
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad Ö** K**
  • Mesajlar 378
  • Beğeniler 218 / 117
  • Ticaret 4, (%100)
Şuan Türkiye'de istisnasız en çok gelir elde edilen kaynaklar film-dizi ve w4rez sitelerdir. Akabinde legal siteler olarak şuanda sektör genel konularda tamami ile dolu diyebilirim.

Size tavsiyem eğer ki film,dizi ve anime izleyen birisi iseniz, spoiler tarzı bir blog açmanız olacaktır.
Örnek vermem gerekirse the walking dead dizisinde 6.sezonda " JSS " başlığı altında bir bölümü vardı orda bir mesaj veriliyordu.
İzleyiciler inanın birçoğu aratıyor.

Kaynaklarda bir o kadar az olsada, yüzlerce binlerce ve daha fazla dizi,film ve anime var herkes aynısı izlicek ve yorumlıcak diye birşey yok :)

61263 61263 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 04.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 510
  • Beğeniler 124 / 124
  • Ticaret 42, (%100)
Yorumlarınız için teşekkürler. Bu fikirleri değerlendiricem, yeni fikirlere de hala açığım.

Voltaren Voltaren www.ZomPir.com Kullanıcı
  • Üyelik 12.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad F** U**
  • Mesajlar 2093
  • Beğeniler 527 / 643
  • Ticaret 0, (%0)
kadın sitesini özelleştirin yani kadın sitesi yerine zayıflamak ya da kilo almak isteyenler için bir site açın , bebek ve anne için bir site , moda sitesi yani direk kadınları ilgilendiren konuların hepsine ayrı ayrı site açın tabi uğraştırır ama sistemi kurarsanız tıkır tıkır para basarsınız aman kafam karıştı para kazanırsınız diyecektim :D

Finans Haber Portalı : https://www.zompir.com/

61263 61263 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 04.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 510
  • Beğeniler 124 / 124
  • Ticaret 42, (%100)
Voltaren güzel fikir bu aklıma yattı :)

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al