Being
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Metin Yazarı/Editörü
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
91, (%100)
bekirbulut site kapanmış olsa düşünmeden söylerdim, herkes kazansın isterim her zaman ama dediğim gibi alan arkadaş hala neredeyse rakipsiz ve o platformun ekmeğini yiyor. 2-3 ay önce vaktim vardı aynı projenin İngilizce'de rakipleri vardı girmeyi düşündüm ama sonra vaktim yetmez İngilizce rekabetiyle uğraşmaya diye saldım gitti.
Etrafınızdaki gündelik şeylere bile odaklansanız mutlaka bir fırsat çıkıyor. Newton'un kafasına düşen elma sizin de kafanıza düşebilirdi. Önemli olan elma düştüğünde neyi düşündüğünüz :)
4 kişi bu mesajı beğendi.
Bir kişinin fikirlerini çalmaya "alıntı", birçok kişinin fikirlerini çalmaya "araştırma" denir. Bir de hiçbir şeyi çalamayacak olanlar vardır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Developer
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Şuan Türkiye'de istisnasız en çok gelir elde edilen kaynaklar film-dizi ve w4rez sitelerdir. Akabinde legal siteler olarak şuanda sektör genel konularda tamami ile dolu diyebilirim.
Size tavsiyem eğer ki film,dizi ve anime izleyen birisi iseniz, spoiler tarzı bir blog açmanız olacaktır.
Örnek vermem gerekirse the walking dead dizisinde 6.sezonda " JSS " başlığı altında bir bölümü vardı orda bir mesaj veriliyordu.
İzleyiciler inanın birçoğu aratıyor.
Kaynaklarda bir o kadar az olsada, yüzlerce binlerce ve daha fazla dizi,film ve anime var herkes aynısı izlicek ve yorumlıcak diye birşey yok :)
61263
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
42, (%100)
Yorumlarınız için teşekkürler. Bu fikirleri değerlendiricem, yeni fikirlere de hala açığım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kadın sitesini özelleştirin yani kadın sitesi yerine zayıflamak ya da kilo almak isteyenler için bir site açın , bebek ve anne için bir site , moda sitesi yani direk kadınları ilgilendiren konuların hepsine ayrı ayrı site açın tabi uğraştırır ama sistemi kurarsanız tıkır tıkır para basarsınız aman kafam karıştı para kazanırsınız diyecektim :D
Finans Haber Portalı : https://www.zompir.com/