-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
SEO
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
forex reklamlarından tık başı 60 kuruş alıyordum hocam
rugal34
Güvenli Ödeme Hizmetleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ödeme Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
R** Ü**
-
-
-
Ticaret
93, (%100)
Güncel TBM 1₺ şuan bende.
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öncelikle şunu söyleyeyim; resimlerini ve tbm sini verdiğim reklam verileri kesinlikle doğru. Daha bugün denedim. O zaman şöyle bir durum var. Benim reklamları denediğim sayfa tamamen kalitesiz ve sadece anahtar kelimelerden oluşuyor. Bu anahtar kelimelerden gelen reklamlar çoğunlukla bunlar. Ya Google sayfa kalitesine göre farklı reklamlar sunuyor veya bu 60 kuruş alan arkadaşlar için gelen tıklar kişiselleştirilmiş reklamlardan oluşuyor. Amacım herkes için kesin bir bilgiye ulaşmak. O yüzden 60 kuruş alan arkadaşlar, tarayıcı çerezleri, geçmişi silip ve google oturumu kapatıp hangi reklamların sunulduğunu resim olarak gönderebilir mi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Bende 30-40 kuruş alıyordum galiba kişiye göre aynı reklam çıksada tbm farklı oluyor.Arada bir çok kriterde var sanırım reklama tıklayan kişinin reklam sitesinde kalma süreside önemli .
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Web Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** H**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
bunun doğruluk payı nedir . bizim sitelerde bu kelimelerdeki reklamlar oldukça iyi tbm veriyor nerden vardınız bu kanıya anlamadım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
@AYS117 Doğru olabilir. Bende bunu çözmeye çalışıyorum. Eğer çözebilirsek herkese çok yararı olacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
oneyazara Doğruluk payı %100. Ama sadece resimde gösterilen reklamlar için. Ve resimdeki reklamlar, altında verdiğim kelimeler doğrultusunda çıkıyor. Sitede hiç tık yokken bizzat aynı reklama 3 kez tıklıyorum. Google 3 tıkı da sayıyor. Ve ilk tıktan itibaren tbm değişmiyor. Bunu birçok kez denedim. 3 tıktan sonrası çalışmıyor. Hergün bir reklam deniyorum. Yukarıda verdiğim forex reklamı, 5 ay önce 0,58 tl iken şimdi 0,08 tl. Eğer ben tıkladığım için tbm düşük olsaydı baştan itibaren öyle olurdu. Anlamaya çalıştığım şey, aynı anahtar kelimeler doğrultusunda herkese aynı reklamlar mı gösteriliyor. Bu forex reklamını 6 farklı sayfada denedim, bu reklamdan başka ilgili reklam gösterilmiyor. Acaba google belirli anahtar kelimeler doğrultusunda, sadece gerçekten potansiyel olan kişilere mi farklı gösterim yapıyor. Merak içerisindeyim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
...
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Adsense kullanıcının sitede kalma süresini, kullanıcının organik mi, sosyal medyadan mı geldiğini yoksa direkt mi girdiğini dikkaate alıyor diye biliyorum. Ziyaretçi geçmişinde reklamla ilgili gerçekten birşeyler aramış mı vs... Başka şeyler de vardır tabi. Normalde Türkçe sitemde tbm 40-50 kuruş civarıyken arkadaşlarım dur ben de bir tıklayayayım dediklerinde 8-10 kuruş gelmişti birkaç defa. Ben de ilk zamanlar bir iki defa kendim tıkladığımda yine en fazla 10 kuruş almıştım. Sonra zaten arkadaşların da tıklamalarına izin vermedim.
Yani sizin sonuçlar %100 doğru 'gibi' olabilir belki ama 'kime göre neye göre' diye düşünürsek adsense'e göre 'değil'.
1 kişi bu mesajı beğendi.