arkadaşlar öncelikle merabalar size danışmak istediğim 1 kaç konu var yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim ;
şöyle başlayalım blogger kullananlar bilir blogger a giriş yaptıktan sonra soldaki menüden istatistikler menüsü var oraya giriş yaptığımda yaklaşık olarak son hitlerimi paylaşıyorum 5k -6k civarında resimde koyuyorum hatta;
yukarda da gördüğünüz gibi hit 5 k civarında ; ancak google analytics girdiğimde bu rakam şöyle değişiyor;
ayrıca tabiki adsense gelince hepsinden farklı ;oda ;
yani anlayacağınız hiçbirşey anlamadım topralayacak olursa asıl sorularıma gelelim;
Sorum 1 : bu adsense hesabımı iki farklı onaylı sitemde kullanıyorum bu sıkıntı olur mu ? Yani 2 siteye eklediğim için gelir kaybına uğrarmıyım ?
Sorum 2 : birde 3 den fazla kesinlikle reklam alanım yok her hangi bir uyarı felan da almadım ; sizce reklam yerleşimi iyi mi profesyonel yardım almam lazım mı
Sorum 3 : yukarda da belirttiğim gibi iki farklı sitede kullandığımı söyledim diğerine 2 aydır haber atmama rağmen gün içinde hemen hemen aynı kazanıyor sebebi nedir ikiside aynı sektör diyebilirim
son olarak tıklama kazanc oranını nasıl artırabilirim ki 1 k bile olsa en düşük arkadaşlara bakıyorum ortalama 10 tl para kazanırken ben 2 tl anca kazanıyorum şimdiden çok teşekkür ederim yardımlarınız için
not : Mantıklı açıklama yapan arkadaşlara site linki PM atılacaktır.