-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Adsense ayarlarından Reklamlara izin ve / engelle bölümünden alt domainime ait reklamların hassas kategorisini oyunlar harici engelledim 2 gün olmasına rağmen halen kilo verme sağlık reklamları filan gözüküyor. Bir yerde eksik birşeymi yaptım. Anlayan arkadaşlarım yardım ederse memnun olurum.
http://www.konuyabak.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
bilgisayar mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** P**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
hocam siz nekadar engellerseniz engelleyin adamlar .com .org .biz veya domain adlarına bir harf fazla eksik yazarak aynı reklamları yayınlıyorlar sürekli takip edip engellemesi cidden zor bir iş
Ek Olarak: chrome da bir eklenti var adını tam hatırlayamadım girdiğiniz sitelerdeki reklamları saptıyor hangi adreslerden verildiğini gösteriyor. O eklentiyi kurup detaylı bir çalışmayla iyi bir önlem alınabilir.
Ozzyfb
ozancorumlu.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
emirhan61 adlı üyeden alıntı
hocam siz nekadar engellerseniz engelleyin adamlar .com .org .biz veya domain adlarına bir harf fazla eksik yazarak aynı reklamları yayınlıyorlar sürekli takip edip engellemesi cidden zor bir iş
Ek Olarak: chrome da bir eklenti var adını tam hatırlayamadım girdiğiniz sitelerdeki reklamları saptıyor hangi adreslerden verildiğini gösteriyor. O eklentiyi kurup detaylı bir çalışmayla iyi bir önlem alınabilir.
Eklentinin adı Google Publisher Toolbar. Sanırım bu eklentiden bahsediyorsunuz. Eklemek istedim.
İyi çalışmalar.
Aylık 150k+ Tekil Özgün Eğitim Sitesi Reklam/Tanıtım Yazısı
http://goo.gl/YZb0E2
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Amele V.2
-
-
Ad Soyad
Ş** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
hassas kategorileri engelledikten sonra adsense kodlarınızı tekrar oluşturdunuz mu?