-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
24, (%92)
daha önce adsenseye defalarca başvurdum hep bi bahane uydurdular acaba aynı ip adresinden kaydolduğum için mi böyle yapıyolar anlayamadım ? Bilen arkadaşlar yardımcı olabilirmi bana fıttırdım iyice nerdeyse 2 aydır google ile tekme tokat kavga etcez o duruma geldik adamlar resmen dalga geçiyolar bakıyorum adam video sitesinde reklam yayınlıor normalde politikalara aykırı benim sitemde illegal içerik bile yokken niye böyle bişey yapıyolar anlamıyorum yardım edebilecek olan varsa cuma Mubarek gün çok dua ederim teşekkürler . (DUYGU SÖMÜRÜSÜ YAPMIYORUM) yardım edendende etmeyendende Allah razı olsn . . . .
tif
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hitin düşükse boşuna çaba sarf etme. Politikalara uysan bile hitinin yüksek olması gerekiyor.
Seomple
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
E-ticaret & Seo Danışmanlığı
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
2 ay evvel bir arkadaşım tavsiye etmişti (denemedim) ama kesin onay veriyor dedi.Hatta 3-4 hesap açtı.
.cz li bi site vardı.Ordan alınan maile onay %100 dedi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
24, (%92)
onuda denedim ama :) bana gıcık aldı heralde google :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
24, (%92)
sadece bundan kydolmuyorum üstad kaç blog açtım üstelik hepside özgün içeriklerdi ama gene aynı bahaneyi uyguladılar ve her seferinde bir tokad :) kapı dışarı ettiler hayırlısı olsun bakalım dedim başka açtım yeniden denedim sonuç vasattı :) önceleri her başvurumu kabul ediyolardı gözü kapalı düşüncem şu beni her seferinde reddediyolar aynı ip adresinden aynı bilgisayardan kaydolduğum için kayda aldlar beni her seferinde kapı dışarı ediyolar başka isimlerle denedim babamın adıyla arkadaşın adıyla sonuç gene aynıydı . :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
bankacılık
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
adsense artık tutulmuyor bende kullanmıyorum sitemde iiyide saçmalık ve benciller çok
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
24, (%92)
Hepinize verdiğiniz samimi cevaplardan dolayı teşekkür ederim "dalga266" o kitabı inceleyecem inşAllah başarılı olurum :) Hepinize hayırlı cumalar . . . .