ApkCeLL
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar google siteme reklam vermedi bende illegal yoldan sitemde reklam yayınladım ve geçen ay 8,591,33 TL para aldım neyse ban yemesin diye yapmış olduğum sistemi daha çok kazanmak için 2 gün dere dışı bıraktım ve google geçersiz tklama diyerek hesabım kapatıldı.
Hesabım kapatılınca itiraz formu doldurdum ve google gönderdim hesabımın açılmasının mümkün olmadığını söylediler. Bende yeni adsense açmaya karar verdim. Sitem ile başvuru yaptım 3 saat içinde adsense hesabım açıldı. daha sonra siteme reklamı koydum reklamlarda gözükmeye başladı. Nasıl olduğunu anlamadım başvuru yaptıktan 3 saat içerisinde sitem her 2 onayıda almış ve para kazanmaya hazır durumda aktifti. neyse eski sistemimi aktif edip yine para kazanmaya başladım bir günde 270 TL civarında bir para kazandım geçen sabah hesap devre dışı bırakıldı 270 TL de öylece gitti.Daha Sonra aynı site ile adsensemin kapandığı gün ve farklı gmail ile yeni başvuru yaptım tekrardan hesabım açıldı reklamlar aktif edildi.Yine herşey hazır durumda iken yine tekrardan adsense hesabım devre dışı bırakıldı. Yani bugün adsensem kapandı. Bugün yine aynı site ve farklı gmail ile başvuru yaptım. Şuan bekliyorum sizce sürekli açılıp kapanması neden kaynaklıdır. Adsense hesabım yeni olduğu halde günlük en az 200 300 tl kazandığımdan mı şüpheleniip kapatılıyor? yoksa. daha önce 1 ayda 8 milyar kazandığım adsense hesabım kapatıldığı ve IP adresimden yeni başvuru yaptığımı bulup kapatıyorlar mı ?
Sizce neden kaynaklıdır? Ayrıca sitem adsense banı yediği halde nasıl açılıyor onuda anlamış değilim.Reklamı aldığım sitemin hiti ise 700 filan reklamın bulunduğu siteme ise günlük 15 bin kişi giriyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Proje Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
1 kere kapatılan hesap açılır fakat uzun süreli kullanamazsınız hemen kapatırlar. Kekleyemezsiniz yani.
ayrıca
9- Mesajlarda bütün kelimeleri kalın, eğik, altı çizili, büyük, aynı yazı tipi ile veya tamamen renkli yazmak yasaktır. Sadece vurguladığınız kelimeleri bu şekilde yazınız.
http://www.alicankosedag.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
75, (%100)
Nazar değmiştir hocam. Adsensenin kafasını ben de çözemedim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Proje Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
ApkCeLL adlı üyeden alıntı
Bu son açtığım adsense hesapları tamamı devre dışı bırakılıyor ..
Bakalım bugünki başvuruda onaylansın ne olcak merakla bekliyorum .
kendinizi yormuş olursunuz başka bir şey olmaz :)
KTB
xxxx
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Yazı fontunuz uygun değil.
Benim bu tarz konularda en çok dikkatimi çeken çelişki şu oluyor:
Aylık 8 bin kazanacak kadar yeteneklisiniz ama adsense hesabını aynı ip adresi ve bilgilerle açamacağını bilmiyorsunuz, İlginç. Sanırım neden banlandığınız ortada :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
bizde yırtınıyoruz adsense alabilelim diye, kaçıncı deneme kabul etmiyor, 65 tane özgün içerik ile.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** A**
-
-
-
Ticaret
28, (%93)
Hocam bir reklam veren olarak kazancınızın haksız olduğunu düşünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Proje Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
ö k adlı üyeden alıntı
Yazı fontunuz uygun değil.
Benim bu tarz konularda en çok dikkatimi çeken çelişki şu oluyor:
Aylık 8 bin kazanacak kadar yeteneklisiniz ama adsense hesabını aynı ip adresi ve bilgilerle açamacağını bilmiyorsunuz, İlginç. Sanırım neden banlandığınız ortada :)
Çok yaşayın hocam.