Ne zaman ödeme alacağım?
AdSense ödeme döngüsü aylıktır. Size ödeme yapılabilmesi için gerekli beş adımı tamamlamanız koşuluyla, ayın 21'i ile 26'sı arasında ödeme yaparız. Bu süre zarfında Ödeme geçmişi sayfasında ödemenizin işleme konduğunu gösteren bir satır öğesi görünür. Ödeme zaman çizelgeleri konusunda daha fazla bilgi edinin.
EFT veya banka havalesi aracılığıyla yapılan ödemelerde, ödemenin banka hesabınıza geçmesi için lütfen ödeme işlemi başladıktan sonra 4-10 gün bekleyin. Daha fazla yardım almak için EFT Sorun Gidericisi'ni ziyaret edebilirsiniz.
Yukaridaki aciklamalar ışığında ödemeler baslar ve bir kaç gune hesaba yatar.
Peki sizlerde ödemeler hep 21 inde mi baslar. Hesabiniza gecmesini kastetmiyorum. Odemenin başlangıNe zaman ödeme alacağım?
AdSense ödeme döngüsü aylıktır. Size ödeme yapılabilmesi için gerekli beş adımı tamamlamanız koşuluyla, ayın 21'i ile 26'sı arasında ödeme yaparız. Bu süre zarfında Ödeme geçmişi sayfasında ödemenizin işleme konduğunu gösteren bir satır öğesi görünür. Ödeme zaman çizelgeleri konusunda daha fazla bilgi edinin.
EFT veya banka havalesi aracılığıyla yapılan ödemelerde, ödemenin banka hesabınıza geçmesi için lütfen ödeme işlemi başladıktan sonra 4-10 gün bekleyin. Daha fazla yardım almak için EFT Sorun Gidericisi'ni ziyaret edebilirsiniz.cını soruyorum..
Bende tik yok henuz . Cok pis moralim bozuldu