-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
yönetici
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Arkadaşlar İlahi sitesi projem var ancak adsense yayınlamak istiyorum.
Banlanır mıyım?
İlahileri Youtube'den çekmekteyim.
Acaba ne gibi kuralları var.
İlahi sitesinden kısacası adsense yayını yapmak yasal mı mümkün mü*
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Bilgi İşlem
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
mp3 yayınlamaktan bir farkı yok neticede bu tarz şeylerin yayınlanması içinde izin istenilmekte izinsiz yayınlanan hepsi telif hakkıdır ve google da telif hakkı olan sitelere karşı çıkmakta bu tarz siteleri olupta adsense olanlarda var ama bu google açısından sorun teşkil etmez anlamına gelmemektedir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Bilgi İşlem
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
dediğim gibi hocam neticede bu tarz şeyler normal şartlrda telif hakkına girer mesela çoğu film siteside x bir yerden çekiyor ama google kabul etmiyor bunun gibi siteler muhtamelen farklı site üzerinden adsense alıp yayınlamaktalar olası şikayette zaten kapanacaktır benim demek istediğim sende yaparsın ama yarın kapanırsa neden kapandı diye sinirlenme hakkında pek olmaz diye söyledim. yapabilrsin ama ban riskin yüksek.
ebulfeth
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
İnternet
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba ilahi sitelerinde adsense yayınlıyabilirsiniz fakat bu fazla kazandıgınızda incelemeye alıncagınıza emin olunuz.Takipçisi olarak bu klonunun ehli sayılkırım az cok.Faskat bir iki ufak seyle misali ilahi videosu ve ilahi sözleriyle bunu en aza indirebilirsiniz.Ve bugün acılan cogu ilahi sitesi artık işin cıvıgını cıkardı film sitelerine döndürdü işi.
Niyet bı işte ilk önce para kazanma değil hizmet olmalı sonucta dini bir huısustur.Ama dediğim gibi bu işi yapacaksınızda az cok incelikelrini bilmelisiniz.Bizlker de su mantık aamın sitesi 100-500 online deli para kazanıordu v.s deyip hemen oraya yöneliyoruz halbuki gecen birine optimazsyon calısması yaptım ve admaın sitesi 100 online görüyor yeni olmasına ragmen yeter ki isteyin ve farklı olunuz.