-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
G** T**
-
-
-
Ticaret
66, (%100)
Arkadaşlar adsenseden ilk onayı aldım sanırım. Mailime Google AdSense: Your payments contact information changed başlıklı mail gelmiş.
Giriş yaptığımda baktım ilk şeyde tik var. Şimdi wordpress siteme Google Adsense eklentisi ile reklam alanlarını koydum reklam alanları boş bir şekilde gözüküyor olması gerekende bu. Şimdi bu eklenti ile koydum reklamları eklediğime dair googleye bir bildirim yapmam gerekiyor mu? Çünkü 2. adım şeyinde herhangi bir tik gözükmüyor reklamları eklememe rağmen
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Avukat
-
-
Ad Soyad
D** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Reklam kodunu eklediysen sorun yok ; şimdi onlar sinyali alıp incelemeye başladı siteni ; 3 4 güne falan yine mail atarlar olumsuz olursa olumlu olursa reklam gösterilmeye başlar siteni atarsan bi inceleyim tahmini ne der bakayım ?
Hukuki Sorunlarınız İçin Pm Atabilirsiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Avukat
-
-
Ad Soyad
D** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam site çok güzel ; bizler için çok faydalı ama twitter hileleri falan var ya bir nevi orda sıkıntı yaratabilir ; ama inşallah yaratmaz bol bol kazanmaya başlarsın , hitlerinin iyi olduğunu düşünüyorum ve içerikte fazlasıyla var hayırlı olsun şimdiden şimdiden hayırlı kazançlar kardeşim
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Avukat
-
-
Ad Soyad
D** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
aynen hocam ona bende baktım şimdi onu inceliyordum algılar falan diye dedim ; bana 3 günde cevap geldi yetersiz paylaşım diye reddedildim :D ama sizde baya var inşallah olur bi an önce googleden kazanmak gerekiyor :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
KaganUslu
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci