-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Illegal siteyi legal siteye çevirdiğimiz zaman sitenin Adsense banı var ise açılma ihtimali var mı? Ek olarak belki alakasız olacak ama illegal site googlede artık illegal olarak kayıtlıdır legal siteye çevirsen de Google gözünde halen kötü gözükecektir diyenler oldu bu doğru mu?
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
@Kotil mobilim yanlışlıkla gönderdim :) demek istediğinizi anladım hocam ama Google böyle mi işliyor? Bir film izleme sitem var 3. Senesine girdi alan adı ama siteye birkaç film ancak ekleyecek zamanı buldum. Bu siteyi yazar parası ödeyerek film yorum sitesine çevirmeyi düşünüyorum. Ama Adsense onayı alamazsam çok boşuna olacak bu düşünceler.
Kotil
Son oynayışlar..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Ögrenci / Yazar / Editör
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
90, (%99)
Ama bunun yerine sıfır bir domain, sıfır tema ile girmeniz daha mantıklı bu projeye 3 senelik emek boşa gider böyle olursa.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öyle mi düşünüyorsunuz hocam hmm teşekkürler. O konuyu nereye açacağımı bilemedim eğer bilseydim onun detayını da soracaktım bunun için sıfır site aç diyorsunuz sanırım? 3 yıllık domain o yüzden bu siteyi değiştirmeyi düşünmüştüm yoksa zaten yeni alan adı alarak başlamam bu projeye bu alan adını çöpe atmaya kıyamıyorum. Bana öneriniz ne olur bu alan adını değerlendirme konusunda? Temayı falan her şeyi değiştirerek legal bir siteye dönüştürmek istemiştim.
CoolDad
⚡ Backlink & SEO ⚡
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Esnaf
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
3 yıllık siteden o kadar index sileceğine yeni bir domain ile gir bence bu işe. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
1k index var ama ben bu siteyi kullanmak istemiyorum yani siz bana 3 yıllık alan adına sahip siteyi tamamen degistirerek yeni site haline getirmek ile sıfırdan site açmak arasında fark yok mu diyorsunuz?