Merhaba dostlar.
Baktım herkes Adsense ile alakalı fikir alış verişinde bulunuyor, Web sitesi ile ilgili sorunlarını, önerilerini paylaşıyor. Müsadeniz ile bende eksik kalmayayım dedim.
Belki birinin bi faydası olur yada benim birine faydam olur diye nacizane müsadenizle açtım konuyu :)
Bundan tam 8 yıl önce sevdamasali.org adlı bir web sitesi ile bu alana giriş yapmıştım.
Tabi o zamanlar daha yüzümde tüy yok, üniversite öğrencisiyiz, para hırsı damarlarıma kadar işlemiş, gecemi gündüzüme katıyorum, sabah 8 gece 1 buralarda mesai yapıyordum, ders felan hak getire :)
Neyse web sitesini büyüttüm, günlük 3-4 k sayfa görüntüleme sayısına eriştim. Tam hatırlıyorum ama galiba 5-6. başvurumda adsenseye kabul edilmiştim. Birkaç kere ödeme felan aldım derken üniversite bitti, üniversite bitti derken memur olduk ve klasik 8-5 hayatına girdik. Web sitesi, adsense hesabı ne varsa bedava fiyatına sattım.
Gel gelelim 8 yıl sonrasına. Yine bir web site açayım dedim ama ingilizce :) İngilizcem var Allaha şükür, en azından kendimizi idame ettirecek kadar. Web sitesini açtım, geçmişten kalan bilgilerle de şuan sitede 30 konu var ve özgün. Haa bu arada Web sitesini Ekim 15 de açtım. Bilgilendirme olması babında 27kasım-27 Ekim arası hit raporu aşağıdadır. Sektör olarak da sağlık sektörüne girdik.
Bu alanda site açmak isteyen varsa sorularını kardeşiniz olarak cevaplandırabilirim. Yada bi öneriniz varsa kardeşinize söyleyin, her bilgi beni 1 adım daha ileri götürecektir.
Konuyu belki yanlış alana açmış olabilirim, yada cümlelerinde eksiklik kusur olabilir, kusuruma bakmayın. Maksat muhabbet, bilgi alış-verişi olsun :)
Ha bu arada, Adsense başvurusunu yapmadım şuan, 100 konu olduktan sonra düşünüyorum, bu hususta tecrübeli olanlar, öneride bulunmak isteyenler, heyecanla önerilerinizi bekliyorum :)