-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
web master
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
arkadaşlar merhabalar. Yapacağımm ingizlice site hakkında bir kaç sorum olacak. şimdi ben bu ingilizce içerikli siteyi kurdum diyelim. içerik içinde kendime ait olan web sitem içinde bulunan bir makaleyi yandex veya google çeviri ile ingilizceye çevirip ingilizce içerikli siteme girsem adsense den onay alabilir miyim? daha olmadı birde spinleme yapsam? mesak ediyorum olur mu arkadaşlar
cthax
@emileyt.vanlife
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
130, (%100)
Hocam adsense alsan belki alırsında o siteyi ne yapacaksın spinleme ile translate ile site mi olur.
Şöyle düşün Google'ın Translate aracısı ile yine Google'ın Adsense'inden para nasıl kazanacaksın
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
web master
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İsmet eroğlu diye birinin bu hususta eğitimi vardı acaba olabilir mi diye düşündüm
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Adsense İle Para Kazanmak
-
-
Ad Soyad
Ş** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam İnan İSmet eroğlunun videosunu izledim hayallere kapıldım gitim bir blog açtım ingilizce kadın üzerine moda sağlıkvs, workcanyondan 30 tane makale aldım ingilizce günlük girdim özgün ne hit var ne adsense onbay aldı boş yani ha devam etseydim bir süre daha ama ingilizce makaleyi nereden bulacksın sürekli spinle olacak iş değil bu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / K
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Z** S**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Google'dan çevirilen ingilizce makale onayını denedim maalesef onay alınmadı. Red sebebi ise düzgün cümleler olan bloglar, ne dediği anlaşılan bloglara veriyoruz gibi bi reddi. Ama spin makale ile alan arkadaşım var onun için google translate'i hiç deneme derim ama yine sen bilirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
I** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ingilizcen çok iyi olması lazım yoksa transletten olcak iş değil adamlar yabancı dili şakır şakır okuyor ve bişey anlamıyor aynısını yabancı birisi türk sitesi açsa yazsa ama anlamasak ben bidaha girmem o siteye .
yb79
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
web sitesi sahibi
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İngilizce öğrenmek iyi bir şey evrensel bir dil.Bu dili öğrenmek için bir sürü neden sayabiliriz.
Bu nedenlerden bir tanesi de iş hayatı.İş başvurusunda dahi bir kriter.
Aynı hite sahip olan Türkiye sitelerinin 10-20 katını yabancı siteler kazanıyorsa, bu dil 'beni öğrenin' diye bağırıyor demektir.O zaman istenilene ayak uydurmak en mantıklısı.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sükrü90 Bende izledim sadece sen boş konuşmussun hiç birşey yapmadan hitde olmaz hiç birşeyde olmaz ilk önce pinterest gibi facebook gibi yerleri aktif tutucaksın çekiceksin bu senin beceriksizliğin diyebiliriz :)