-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** V**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Selam arkadaşlar. Bir sitem var,
https://www.pilotistan.com bu sitede ingilizce dil desteği de eklesem, yani top bar da EN / TR butonları olsa. EN ile katılım sağlanınca gelirde ek bir artış olur mu? Şu şey varya, ingilizce olunca daha fazla gelir oluyor falan. Bunda bir etkisi olur mu? Tamamen meraktan soruyorum :D
🚀 Profesyonel Wordpress Hizmetleri 🚀
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Instagram Web Otomasyon
-
-
Ad Soyad
F** İ**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Avrupa ülkelerinde reklamverenlerin tıklama başına ödediği ücret fazla olduğu için google'da size fazla ücret verir.
Sitenizde ingilizce herhangi bir şey olmasa dahi, yurtdışından girişte kişi reklama tıklar ise tıkladığı reklamın verdiği tbm yüksek olduğu için geliriniz artacaktır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Iceriginiz ingilizce olmalı. Yurtdışından giren kişiler kendi secmemeli ingilizceyi girdiklerinde ıngilizce içerikle karsilasmali.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
sitenin konusu oldukça orijinal. ingilizce versiyonunu da kesinlikle açmalısınız bence.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** V**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu sitenin ingilizce versiyonunu nasıl açabilirim ki peki? Sub mı açmam gerekir? Adsense için nasıl olur? Yine mi başvurmam gerekir? Ayrıca sitenin ingilizce versiyonu olunca bana katkısı ne derece olur? Adsense de kazanç farkı nedir yani?
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam tüm yorumlarınızı okudum ve size tavsiyem işi bu kadar paraya dökmeyin zararlı siz çıkarsınız. İlk olarak yeni bir adsense açmanıza gerek yok. Sitenizin içeriğini İngilizce yapabilecek eklenti vb. Kodlama - pek bir fikrim yok- aracılığıyla değiştirmeniz ve yabancı ülkelere yönelik seo yapmanız yeterlidir. Otomatikman tıklamaları tbm farkını yaratacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** V**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
önerin için teşekkür ederim. Dediğin gibi yapmayı planlıyorum bende işte. Bi uygulayacağım. Umarım olumlu gelişmeler olur. Tek sıkıntım sitemi yabancılara gösterebilmek.. Nasıl yaparım bilmiyorum.
editörüm