-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Android/IOS Geliştirici
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Benim sayim da durmuş.Bende diyorum siteye ne oldu da hit bu kadar dustu :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Medya Uzman
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
24 mayısta benim gitmişti. Gelirler 2-3 gun 0 dı sonra 2 tl oldu. Şimdi 2 gündür 9-10 tl arası değişiyor. Yavaş yavaş artış var. İnşallah tamamen düzelir. 2 gün öncesine kadar umudum yoktu artık. Ama şimdi umutlanmaya başladım biraz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar iyi dinleyin beni. Büyük ihtimalle sorunun çözümünü biliyorum. Geçenlerde Adsense'de büyük sorun diye bir konu açmıştım. Yaklaşık 1 haftadır reklamlar var ama çok az gösteriyordu. Mesela sayfada 5 reklam varsa sadece 1 reklam raporlara yansıyordu. Bunun sebebi Google Adsense bu aralar büyük çapta güncellemeler, iyileştirmeler vs yapılıyor. Böyle büyük dalgalanmalar birçok kişi de oluyor. Çözümü ise basit. Bütün reklamları kaldırın, esnek, duyarlı ya da otomatik reklam ekleyin. Ben otomatik reklam sadece ekledim siteme. Sorun hemen çözüldü. Reklam boyutlarına sınırlamalar getirdi google. İyice araştırırsanız pc için ayrı boyut sınırları var, mobil içinde ayrı reklam boyutu sınırları var. En iyi çözüm otomatik reklam eklemek. Umarım hemen çözülür sorununuz. İyi forumlar herkese.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
T** T**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
hocam onu denedım herhangı bir faydası olmadı. reklamlar yıne gosterılmedı. su anda sıtelerın tekrar onaylanmasını beklıyorum.
https://3dprinter.blog
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Makine Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Benimde yaklaşık 1 haftadır reklam gösterimleri yoktu ve ara sıra gözüküyordu. Bugün sabah kendi kendine düzeldi. Not: Herhangi bir şey yapmanıza gerek kendi kendine halloluyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Medya Uzman
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
24 mayıstan beri reklam yoktu bu sabah itibari ile geldi. Kısım kısım düzeliyor insallah sorunsuz devam eder.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
T** T**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Bi arkadasin sitede hala gelmedi ;) benim domaini dun aksam yeniden onaya gonderdigim icin bilemiyorum
https://3dprinter.blog