-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webtasarım
-
-
Ad Soyad
Y** H**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Kazananlar kendini belli etmiyor. Ne demek kimse kazanmıyor. Bu dediğinizin yapanlar yeni başlayanlar ya da bu işte başarılı olamayanlar.
5 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Maliyeci
-
-
Ad Soyad
L** H**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Yanlış yapılan şeyler var. Herkes kazancının az olmasından, to' nun düşüklüğünden dolayı isyan ediyor. Ama düzgün yapılan işte 90 hitle günlük 1 tl üzeri kazanç sağlanabileceğini gördüm. Hemde genel blog sitesiyle. 😀 ortalama to %8- %10 arası.
GoFast
En Hızlı Web Hosting
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
IT
-
-
Ad Soyad
G** E**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Bence kendi sitesini musterilerin gozunden gorebilen herkes websitesinden para kazanabilir. Onemli olan cok is yapmak yerine akilli is yapmak. Buda tabi on hazirlik ve plan program gerektiriyor. Gelin ata binmis ya nasip demis usulu ile ne yazikki sonuclar genelde basarisizlikla tecrubeleniyor. Tabi her tecrube bir sonraki projenizde size daha fazla basari sansi saglayabilecektir. Eger dogru adimlari atmadiginizi kabul etmeyip webden para kazanilmaz derseniz tabi isiniz baya zor :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
...
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bağımlılık, alışkanlık, hobi... Ne derseniz artık. Başka bir işte çalışsam bile site açmadan duramıyorum. Kapatsam hemen ertesi gün başka bir tane açmaya başlarım. Hobi olarak yapıyorum ama para kazanmaya da niyetliyim. Şimdilik kendi masraflarını karşılıyor bana zararı yok. Masrafsız hobi :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
blogger
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
61, (%100)
Ahahaha bende sormuşumdur hep bunu. Ama site kuracağız ki, temacı, seo'cu, yazılımcı ... herkes para kazansın, :) istihdam yaratıyoruz.. Ben 4 site kapadım, bugün bir domain aldım black fridayda theme forestten tema alıp yine açacağım :)) yani sonu yok açmaya devam..
4 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
E-Ticaret
-
-
Ad Soyad
P** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
en büyük kazanacağınız şey tecrübedir. hiç bir bilgi olmadan zaten site açıpda para kazanamazsınız ama yıllarınızı site işiyle harcadıkça yavaş yavaş bu yol değişir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
finans
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Benim birçok arkadaşım hosting ve domain parası çıksa yeter mantığında.
Zaten bu işi amatör olarak yapanların neredeyse hepsinin ya asıl başka bir işi ya başka bi geliri var yada öğrenci vs.
Bir de gerçekten düzenli paralar kazanıp da saklayanlar da var tabi.