LuQi
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
benim hüsrana uğrayan 4. projem, ama yinede pes etmeden devam ediyorum elbet bir gün başaracam
1 kişi bu mesajı beğendi.
ByX
I Love Google
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
yok
-
-
Ad Soyad
Y** C**
-
-
-
Ticaret
17, (%88)
Aslında kazanabilirlerdi ancak otoriter siteler(haber siteleri genellikle) her işe burnunu sokuyorlar.
Webtekno teknoloji bilim ancak o bile film dizi haberleri yapmaya başladı hal böyle olunca otoriter siteler hep önde oldukları için kimse kazanamıyor
Sözcü gazetesi başlığı "bein spor canlı izle vs donmadan izle, bs canlı yayın"
Kuruluş Osman izle vs vs
K4R4NI
God of Movie Sites
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Web Master | Developer
-
-
Ad Soyad
K** I**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam kime göre neye göre? Girdiğin sektöre bağlı ve beyni kullanmaya. Eğer beyni zaten kullanırsan azcıkta deneyimin varsa (SEO anlamında) para kazanmaman imkansız. Öyle dışarda çalışmakta kolay değil hocam. Ama bir süre sonra kazancınız ile editör tutuyorsunuz ve siz farklı projelere atıldığınızda oradan gelen kazanç ile yeni projelerinize gelir kapısı sağlıyorsunuz. demek istediğim beynin varsa zaten kazanırsın .d
>> God of Movie Sites
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
blogger
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
MPİ oyunlarında büyük ikramiyeyi bir kişi almasına rağmen milyonlarca kişi oynuyor. Sorunun en net cevabı bu olabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
bilişim
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kimse kazanmıyor değil sabırsız olanlar kazanmıyor.Sabırlı olan çalışmalarını zamana yayan kazanıyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Android uygulamalarınız yazılır,Reskin yapılır,Adwords Yönetimi,Seo.E-ticaret Profesyonel hizmet.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satın Alma
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bugün webarchive den şöyle bir zaman tüneli gezisine çıktım.
2012 den beri farklı bloglarım olmuş.
Amacım yok, sadece yazmaya seviyorum. Hatta bazen yazmaya aç hissediyorum kendimi.
Gelir olursa elbette fena olmaz ama, para kazanmak için açmadığım için çokta dert etmiyorum. :)
Ciplakyazar.com | Kişisel Blog ve Öyküler
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Bence asıl sorun herkesin aynı şeyi yapması. Digital Ocean'da falan milletin her kurduğu tutuyor. Çünkü artık, yok google bunu sever, yok adsense şuna bakardan ziyade, insanlar herhangi bir fikri veya işi doğru şekilde projelendirip google'ı falan takmadan, özgün doğru şekilde işler yapıyor.... Bende yıllardır kuruyorum, oluyor olmuyor ama amaç bence kalanları unutup, kafandaki her şeyiyle yansıtabilmekte.
Uzun lafın kısası, artık var olan düzeni bırakın, google seo kriterlerine 200 seo kriteri yazan yazıları falan sallayın. Varsa fikriniz, siteyi kendinizin sürekli takip edeceği bir site yapın, severek isteyerek yazın. Bir gün karşılığını alacaksınız emin olun.
4 kişi bu mesajı beğendi.