Mertcan
Hayat kısa, kuşlar uçuyor
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yatırım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
İhlal yapan site banlanır gayet net. Bugün gitmezse yarın gider. Politikaların güven vermek gibi bir amacı yok. Güven veriyorsa o güveni reklamverenlere verir, verdiğiniz reklamı bu politikalarla koruyoruz der. News kayıtlı, günde milyonlarca organik trafik çeken sitelerin otoritelerini bence artık tartışıp bu gibi konulara örnek göstermeyelim.
Hesap almak için yaptığınız taktik başarılı, herkesin yoğurt yiyişi farklı bir şey diyemem. Zaten kopya içerikle ne kadar ilerlersiniz az çok biliyorsunuz diğer mesajlarınıza baktığımda.
Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur.
flatcast
http://www.flatcast.fr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Havayolu iscisi
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Mertcan adlı üyeden alıntı
Ne oluyorsa politikaları okumadığımız için oluyor.
Google kopya içerik konusunda gayet net, önce politikaları sonra bu sayfayı okuyabilirsiniz:
https://support.google.com/webmasters/answer/35769
Kopya içerik yüzünden hesabınız kapatılabilir, reklam gösterimi dondurulabilir, politika merkezinden uyarıp içeriği kaldırmanızı isteyebilir.
Spam yapıp kazanç elde eden yok mu? Elbette var, bizzat benim sitemi kopyalayıp benimle yarışan adam var. Bir kez şikayet etmem yetiyor, 1 ay içinde benden çaldıklarıyla beraber sıralamadan yok oluyor.
10 tane veya 50 tane hesabınız olması bir şeyi değiştirmez, belki benim 1 hesabım sizin 50 hesabınıza bedeldir.
Hocam ben kimsenin emegini kopya etmiyorum kullanmis oldugum makaleler dili zaten fransizca kendi yazmis oldugum makaleler demek istedigim sadece bunlari her seferinde adsense almak icin kullaniyorum kazanc elde etmek icin degil zaten 15 gunluk bir sitenin fazla hiti olmaz olsa olsa gunde bir iki kisi onlardan tiklama bile olmaz. Benim burada demek istedigim adsense kurallarini uygulamiyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Degerini bilki degerin bilinsin
----------------------------------