lostyazilim
tr.link

Koskoca Google'ın Yaptığı İşe Bak

6 Mesajlar 1.036 Okunma
lstbozum
tr.link

magma017 magma017 ☆ Tanıtım Video Hizmeti ☆ Kullanıcı
  • Üyelik 04.08.2017
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 288
  • Beğeniler 94 / 81
  • Ticaret 15, (%93)
İlk Olarak Adsense Hesabım Bir Hiç Uğruna Kapatıldı. Herhangi bir Tıklamaya Teşvik Falan Yapılmadı. Sadece 8-10 tane hit geliyordu instagramdan o kadar. Koskoca Google Bu Kadar Düşmemeli. İçinde Toplasan 95 lira para vardı. İtiraz Ettim. Fakat Olumsuz Yanıt Geldi;

Sayın Kullanıcımız,

İtirazınızda sunduğunuz ek bilgiler ve AdSense programına gösterdiğiniz sürekli ilgi için teşekkür ederiz. Hesap verilerinizi ayrıntılı bir şekilde inceledikten ve geri bildiriminizi değerlendirdikten sonra, uzmanlarımız, AdSense hesabınızı yeniden etkinleştirmemizin mümkün olmadığı kanısına vardı.
Geçersiz etkinlik politikalarımız veya inceleme sürecimiz hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız, http://www.google.com/adsense/suppor...y?answer=57153 adresini ziyaret edebilirsiniz. Hesapları devre dışı bırakılan yayıncıların AdSense programına katılımının devam etmesine izin verilmediğini hatırlatmak isteriz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz,
Google AdSense Ekibi

Kafamı Kurcalayan Şey İse, "Hesapları devre dışı bırakılan yayıncıların AdSense programına katılımının devam etmesine izin verilmediğini hatırlatmak isteriz."
Şimdi Ben Herhangi Bir Pinsiz Hesap Alsam, Yine Ban Yiyecekmiyim ?
Veya Bu Hesabı Açmamın Farklı Bir Yolu Var mıdır ? Hesap Pinliydi çünkü. Cevaplayan Herkese Teşekkür Ederim..

wmaraci
reklam

TheSecret TheSecret WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.11.2017
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Ekonomi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** H**
  • Mesajlar 160
  • Beğeniler 44 / 48
  • Ticaret 0, (%0)
Adsense kendi sitenizdeki reklamlara 1 kez bile tıklasanız bile hatalı tıklama yaptım diğe bize bildirim gönderin diyor. Yani bu konuda çok dikkatli olmak lazım.

Sorunuza gelirsek illegal bir şey yapmadıktan sonra ban yemezsiniz. Fakat siteniz Adsense politikalarına aykırı ise yine ban yersiniz.

magma017 magma017 ☆ Tanıtım Video Hizmeti ☆ Kullanıcı
  • Üyelik 04.08.2017
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 288
  • Beğeniler 94 / 81
  • Ticaret 15, (%93)
TheSecret kendi reklamıma hiç tiklamadim. Sitem illegal değil zaten. Blog sitesi. Sağlık sektöründe. Ne olmuş olabilir ki birden pat diye Ban ? Hala anlamıyorum.

Birde yeni hesap satın alsam onu da kapatırlar mı sizce ?

Stores Stores WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 1500
  • Beğeniler 75 / 531
  • Ticaret 55, (%98)
kapatmaz. bir sıkıntı olmaz. Sadece ne olur ne olmaz diye başka banka hesabınız varsa onu ekleyin pin geldiğinde.

Sizinle yanlış hatırlamıyorsam adsense konusunda çalışmıştık. Dilerseniz tekrar adsense hesabı temini konusunda çalışabiliriz.

wmaraci
wmaraci

TheSecret TheSecret WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.11.2017
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Ekonomi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** H**
  • Mesajlar 160
  • Beğeniler 44 / 48
  • Ticaret 0, (%0)
Sitenize gelen hitin büyük kısmı organik yollardan yani arama motorlarından vs. gelmesi lazım. Atıyorum bu oran en az % 60-70 olmalı. Şayet hitinizin büyük kısmı yönlendirme ile geliyorsa ban yeme ihtimaliniz çok daha yüksek olur.

Suskun34 Suskun34 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Unlu Mamüller
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad A** C**
  • Mesajlar 61
  • Beğeniler 27 / 10
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba,
Adsense hesabım tam ödeme alma noktasına gelmişken ban yedi.Bahane geçersiz trafik vs vs.İtiraz boş bir çaba oluyor.Her neyse başka bir site üzerinden yeni adsense aldım kolay oldu.Aldığım adsense hesabının reklamını, adsense hesabı ban yemiş olan sitede mümkün değil yayınlayamadım :) Her yolu denedim, sitelerime ekledim ne yaptıysam yemedi :) Benim ki blogger sitesiydi.Adsense almadan önce bunu test edin veya bilgi edinin!

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al