-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Youtube'da özgün bir kanal kurmayı düşünüyorum günlük 100k view alır diye düşünüyorum kazancım ne kadar olur sizce?
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
UI / Visual Design, UX Design
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Sektöre göre değişiklik gösterir, şu kadar olur diyen de yalan söyler zaten.
1 kişi bu mesajı beğendi.
If you think good design is expensive, you should look at the cost of bad design.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Aynen hocam farkındayım ama orta, tahmini bir fiyat lazım
MUWWEN
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Front and Developer
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
18, (%94)
Asgari ücret + Sigorta + Yol + Yemek şeklinde ödeme yapıyor YouTube hemen başlayın bence
"Youtube'da özgün bir kanal kurmayı düşünüyorum günlük 100k view alır diye düşünüyorum kazancım ne kadar olur sizce?"
Günlük 100k view ayda 3 milyon eder
Ayda 10 video atsan 30 milyon Eder ,
Yukarda verdiğij bilgiler ile biz sana yardımcı olamayız, daha detaylı bilgi lazım
Ayrıca sormak istiyorum günlük 100k izlenmeyi nasıl sağlayacaksınız ? O kadar kolay işler değil kanal açıp hemen 100k 200k abone olsun hooppp parayı vuralim , oyle bir şey yok ben soyleyim , hele artık YouTuber olmak çok çok zahmetli bir iş oldu adamlardaki ekipmanlar vs fena :) iyi düşün derim :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
Thyphoon
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Youtube Türkiyede ortalama 0,05 TBM oranın olsa TO oranında %2,5 olsa 125 lira kazanırsın hadi biraz daha fazla veya eksik diyelim. Ama bu düz hesaptır. Kesin sonuç vermez sana. Sektörüne diline o gün o kullanıcıya gelen reklamdaki tbm bile oranları değiştirebilir. Belli olmaz yani.
Madem inanıyorsun gir dene. 100k izlenme başarıdır başarıda yanında parayı getirir zaten. Kendine güveniyorsan sormayacaksın girip görüceksin :D Kaybetme riskin yok en fazla ekipman alırsın o da elinde kalır bu kadar yani