-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Fotoğrafçı - Videographer
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hocam yetersiz içerik yetersiz içerik takılmayın şunlara 6 içerikle başvurdum 2 içerik ekledim kabul edildi. 8 içerik yetti mi ki ? Yeter ki sitenize girdiğinizde kendi sitenizi objektif şekilde yaklaşın içriklerin uzunluklarına dikkat edin sayfa hızınız yüksek olsun yeterli olacağınızı düşünüyorum. Biraz değil artık çoğunlukla şans işi oldu şu adsense, bi aldığımız gün seviniyoruz bir de bıraktığımız gün varya.. Hiç kazandırmıyor boşver dostum :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
3 hafta oldu nerdeyse hayla bekliyorum inceleyebilirimisiniz. (applelobi.com)
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Gazeteci/Webmaster
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
sitenizde röportaj ve genel kategorisi hariç diğer kategorilerde 2 veya 3 içerik bulunuyor. Muhtemelen bu yüzden alamadığınızı düşünüyorum. Genel ve Röportaj kategorisini hariç tutup, diğer kategorileri başvuru aşamasında silip içeriklerini de genel e atmanızı veya az içerik olan kategorileri 8-10 içeriği çıkarmanızı tavsiye ederim. Ayrıca röportaj bölümünde resimsiz içerikler var. Bunlar da yetersiz içerik alma nedenlerinizden biri olabilir. Hakkımızda ve İletişim sayfasını da ilk 2 sıraya değil son sıraya koymanızı tavsiye ederim. Çünkü çoğu site de genel konsept böyle olduğu için adsense in gözüne daha hoş gelebilir. Onun haricinde başvuru aşamasında ziyaretçi defterindeki radyo aplikasyonunu da kapatmanızı öneririm. Siteniz genel makale sitesi ve makale sayısı bakımından yeterli olduğunu düşünüyorum. Ama kategori çok olunca o kategoriler pek doyurulmamış görünebiliyor.