AdSense'e olan sürekli ilginiz için teşekkürler. Maalesef ilk başvurunuz onaylanamadı. Yeniden başvuruda bulunmak için aşağıdaki alanları doldurun.
Başvurunuzun başarılı olması için, size gönderilen onaylamama e-postasında açıklanan sorunları çözdüğünüzden emin olun:
Onaylanmış bir AdSense hesabıyla eşleştiği için başvurunuz onaylanmadıysa yeniden başvuruda bulunmadan önce diğer hesabınızı kapatmalısınız.
Siteniz AdSense program politikalarına uymadığı için başvurunuz onaylanmadıysa yeniden başvuruda bulunmadan önce siteyle ilgili sorunları düzeltmelisiniz.
Adsense başvurduğum zaman böyle bir cevap alıyorum. aylar önce denemek için başka bir hesap ile başvurmuştum ve onaylanmış bende yeni öğreniyorum.
Onaylanan adsense hesabını iptal edip yeniden nasıl başka bir mail ile adsense başvurabilirim yardımcı olabilirmisiniz.
ve ya onaylanan adsense hesabındaki siteyi değiştirip başka bir siteyi nasıl ekleyebilirim? onaylanmış adsense hesabımda eski sitem kayıtlı fakat ben yeni sitemi kayıt etmek istiyorum, yardımlarınızı bekliyorum.