lostyazilim
tr.link

Onaylanmış bir AdSense hesabıyla eşleştiği için..

5 Mesajlar 910 Okunma
acebozum
tr.link

TolgaDogaan TolgaDogaan Freelance Kullanıcı
  • Üyelik 10.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Freelance
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** D**
  • Mesajlar 1129
  • Beğeniler 23 / 264
  • Ticaret 14, (%100)
AdSense'e olan sürekli ilginiz için teşekkürler. Maalesef ilk başvurunuz onaylanamadı. Yeniden başvuruda bulunmak için aşağıdaki alanları doldurun.

Başvurunuzun başarılı olması için, size gönderilen onaylamama e-postasında açıklanan sorunları çözdüğünüzden emin olun:

Onaylanmış bir AdSense hesabıyla eşleştiği için başvurunuz onaylanmadıysa yeniden başvuruda bulunmadan önce diğer hesabınızı kapatmalısınız.
Siteniz AdSense program politikalarına uymadığı için başvurunuz onaylanmadıysa yeniden başvuruda bulunmadan önce siteyle ilgili sorunları düzeltmelisiniz.

Adsense başvurduğum zaman böyle bir cevap alıyorum. aylar önce denemek için başka bir hesap ile başvurmuştum ve onaylanmış bende yeni öğreniyorum.

Onaylanan adsense hesabını iptal edip yeniden nasıl başka bir mail ile adsense başvurabilirim yardımcı olabilirmisiniz.

ve ya onaylanan adsense hesabındaki siteyi değiştirip başka bir siteyi nasıl ekleyebilirim? onaylanmış adsense hesabımda eski sitem kayıtlı fakat ben yeni sitemi kayıt etmek istiyorum, yardımlarınızı bekliyorum.

elektronikssl
webimgo

summer summer WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / K
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad Z** S**
  • Mesajlar 821
  • Beğeniler 229 / 209
  • Ticaret 53, (%100)
Yeni sitenizi kayıt ettirmenize gerek yok. Eğer yeni sitenizle yeni bir adsense hesabı onayı almayı düşünüyorsanız bilgilerin aynı olmaması gerekiyor. Telefon numarası adres hepsinin değişik olması lazım.

• Üyelik 10.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Freelance
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** D**
  • Mesajlar 1129
  • Beğeniler 23 / 264
  • Ticaret 14, (%100)
summer Onaylanmış adsense hesabında xxx.com sitesine doğrulama kodları ekleyin diyor. fakat ben xxx.com sitemi kapattım kullanmıyorum. yeni sitemi nasıl adsense hesabıma ekleyebilirim bunu öğrenmek istiyorum.

summer summer WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / K
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad Z** S**
  • Mesajlar 821
  • Beğeniler 229 / 209
  • Ticaret 53, (%100)

TolgaDoğan adlı üyeden alıntı

summer Onaylanmış adsense hesabında xxx.com sitesine doğrulama kodları ekleyin diyor. fakat ben xxx.com sitemi kapattım kullanmıyorum. yeni sitemi nasıl adsense hesabıma ekleyebilirim bunu öğrenmek istiyorum.

Diğer hesabı iptal edip tekrar o gmail üzerinden yeni sitenizle başvuru yapmanız lazım.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 10.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Freelance
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** D**
  • Mesajlar 1129
  • Beğeniler 23 / 264
  • Ticaret 14, (%100)
summer Nasıl iptal edeceğim onu bulamıyorum.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al