Bipixel
Vicdanın senin kıblendir.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kıdemli SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
57, (%100)
Merhaba,
Profesyonel oyun videoları çekmek için ne gibi mikrofon vs. gerekir ? Çekim yapanlar var mı aranızda ?
2000 TL bütçem var.
Mikrofon olarak
Bu mikrofonu kullanmayı düşünüyorum ama ? Daha önce kayıt yapan arkadaşlar varsa tavsiyelerini bekliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Oyuniçiy se eğer, mikrofon kadar makine de önemli, bende 3-4 sene önce PB için videolar çekip birleştiriyordum. Makine çok önemli benim makine fraps vs. hiç birşekilde kasmazken arkadaşın makine kasıyordu ve çekimi bırak, adam bile vuramıyordu. Mikrofon felan kolaydır alır 50-60 liralık bişey geçersin önemli olan makine.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Bipixel
Vicdanın senin kıblendir.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kıdemli SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
57, (%100)
Ali İhsan SARAN adlı üyeden alıntı
Oyuniçiy se eğer, mikrofon kadar makine de önemli, bende 3-4 sene önce PB için videolar çekip birleştiriyordum. Makine çok önemli benim makine fraps vs. hiç birşekilde kasmazken arkadaşın makine kasıyordu ve çekimi bırak, adam bile vuramıyordu. Mikrofon felan kolaydır alır 50-60 liralık bişey geçersin önemli olan makine.
Teşekkür ederim hocam :). 2000 TL bütçeyi henüz ayarlayamadım zaten :). Yani 3 ay içerisinde ayarlayıp alacağım. O 3 ayı da çok iyi araştırıp almak istiyorum. Siz nerden aldınız acaba ?
Müzik borsası diye bir yer çıktı karşıma aramalarda ama güvenilir bir yer mi ? Siz buradan mı alış veriş yaptınız başka yerden mi ? Hocam çok başınızı ağrıtıyorum ama en iyisini ayarlamak istiyorum :). Birde Nasıl bir makine önerirsiniz acaba ?