lostyazilim
tr.link

Oyun videoları çekmek için neler gerekir ?

3 Mesajlar 1.143 Okunma
lstbozum
tr.link

Bipixel Bipixel Vicdanın senin kıblendir. Kullanıcı
  • Üyelik 03.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Kıdemli SEO Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** T**
  • Mesajlar 2348
  • Beğeniler 727 / 726
  • Ticaret 57, (%100)
Merhaba,

Profesyonel oyun videoları çekmek için ne gibi mikrofon vs. gerekir ? Çekim yapanlar var mı aranızda ?

2000 TL bütçem var.

Mikrofon olarak Bu mikrofonu kullanmayı düşünüyorum ama ? Daha önce kayıt yapan arkadaşlar varsa tavsiyelerini bekliyorum.

Kişisel Blog - Web siteni aç! Hızlı çözüm için lütfen report sistemini kullanın!
wmaraci
reklam

Aliihsansaran Aliihsansaran Türk büyüktür,üstündür! E-Mail Onaysız
  • Üyelik 07.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Konya
  • Ad Soyad A** S**
  • Mesajlar 1568
  • Beğeniler 31 / 308
  • Ticaret 2, (%50)
Oyuniçiy se eğer, mikrofon kadar makine de önemli, bende 3-4 sene önce PB için videolar çekip birleştiriyordum. Makine çok önemli benim makine fraps vs. hiç birşekilde kasmazken arkadaşın makine kasıyordu ve çekimi bırak, adam bile vuramıyordu. Mikrofon felan kolaydır alır 50-60 liralık bişey geçersin önemli olan makine.
Bipixel

kişi bu mesajı beğendi.

Bipixel Bipixel Vicdanın senin kıblendir. Kullanıcı
  • Üyelik 03.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Kıdemli SEO Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** T**
  • Mesajlar 2348
  • Beğeniler 727 / 726
  • Ticaret 57, (%100)

Ali İhsan SARAN adlı üyeden alıntı

Oyuniçiy se eğer, mikrofon kadar makine de önemli, bende 3-4 sene önce PB için videolar çekip birleştiriyordum. Makine çok önemli benim makine fraps vs. hiç birşekilde kasmazken arkadaşın makine kasıyordu ve çekimi bırak, adam bile vuramıyordu. Mikrofon felan kolaydır alır 50-60 liralık bişey geçersin önemli olan makine.

Teşekkür ederim hocam :). 2000 TL bütçeyi henüz ayarlayamadım zaten :). Yani 3 ay içerisinde ayarlayıp alacağım. O 3 ayı da çok iyi araştırıp almak istiyorum. Siz nerden aldınız acaba ? Müzik borsası diye bir yer çıktı karşıma aramalarda ama güvenilir bir yer mi ? Siz buradan mı alış veriş yaptınız başka yerden mi ? Hocam çok başınızı ağrıtıyorum ama en iyisini ayarlamak istiyorum :). Birde Nasıl bir makine önerirsiniz acaba ?

Kişisel Blog - Web siteni aç! Hızlı çözüm için lütfen report sistemini kullanın!
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al