-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar evet kopya içerik attım ancak 100lerce özgün içerikte attım. Hit 4k ve hep aynı cevabı alıyorum
Google reklamları gösteren sitelerin kullanıcılara yüksek bir değer sunması önemlidir. Bir yayıncı olarak, kullanıcılara sitenizi ziyaret etmek için bir neden sunan, benzersiz ve alakalı içerik sağlamalısınız.
Otomatik olarak oluşturulmuş sayfalara veya çok az orijinal içerik barındıran ya da hiç orijinal içerik barındırmayan sayfalara reklam yerleştirmeyin.
Siteniz, anlaşılır bir gezinme sistemi ve genel düzen sunarak iyi bir kullanıcı deneyimi sağlamalıdır. Kullanıcılar, sayfalarınız arasında tıklama yoluyla kolayca gezinebilmeli ve aradıkları bilgileri bulabilmelidir.
Ne yapmam gerekiyor bilemedim 15 ay geçti...
www.egitimcisairler.com
www.egitimcisairler.com
www.siirkenti.com
phrase
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Software
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Peki hiç farklı reklam firmalarını denediniz mi hocam?
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
denedim a reklamdan aldım admaticte verdi oda bir kaç aydır. adsense o reklamlar varken reklam vermiyormuşdediler kaldırdım...
www.egitimcisairler.com
www.siirkenti.com
phrase
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Software
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Evet hocam adsense sitede diğer reklam şirketlerinin reklamı varken kabul etmiyor kaldırdığınız iyi olmuş şimdi hocam siz Adsenseden gelen mesaj doğrultusunda nerde hata yapıyorsanız orayı düzeltin sonra tekrar başvurun.