nihatturanHocam %70 - %50 ve %30 ile denedim, şansıma hepsinde bir tıklama oldu ve hepsi 1 kuruş. Hepsi. :D
alican121Kesinlikle doğru, ziyaretçi sayısı 5bin - 10bin aralığında bile olsa razıyım şahsen. :D
Bununla birlikte mevcut ziyaretçi istatistiklerimle anca adsense ile takılabiliyorum.
Durum öyle dandik ki iyi ziyaretçi istatistiği ile adsense olmadanda adsense ile beraber ya da sırf adsense ile bile çok iyi paralar kazanılabiliyor. Ama kötü olunca hepsi nanay. Yoksa hiç adsens'ten medet umar mıyım. :D
ahmetce33Hocam bana hiç sorma o konuları, hiç nasip olmadı maalesef. :D
RadiKaLGugıl sesimizi duymaz ki. Yoksa protesto amaçlı olmasa da onu da yapmışlığım var. :D
GAMSIZBu yorumunuz için teşekkür ederim, başka bir konuda da görüp baktım da bu DoubleClick sayfası oldukça karışık geldi, çözmem biraz zaman alacak. İnşallah bu çözüm olur. Senede 200 TE LA istiyorum çok değil. :D
Vay arkadaş tek suçumuz bu coğrafyada mı doğmak, neye elimizi atsak bir "ülkemizde böyle" durumuna denk geliyoruz.
En son Enes Çatur, NuratAbiGF gibi küfürlü oyun kanalı açıp voliyi vurma fikrine kadar gideceğim bu gidişle. :D