lostyazilim
tr.link

Reklam Engelleme

4 Mesajlar 700 Okunma
acebozum
tr.link

zamanteknoloji zamanteknoloji WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek diğer
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad G** T**
  • Mesajlar 192
  • Beğeniler 13 / 13
  • Ticaret 2, (%100)
Arkadaşlar ben sitemde sadece konumla alakalı reklamların görünmesini istiyorum fakat her türkü reklamlar görünüyor veya reklamlarım da engellemeler yaptığım halde engellediğim reklamlardan hala sık olmamakla birlikte çıkıyor bunu nasıl engellerim

http://www.sorgulamasi.gen.tr
wmaraci
reklam

10679 10679 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 03.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 458
  • Beğeniler 124 / 125
  • Ticaret 7, (%100)
Hocam bu engellemeler genel oluyor. Bütün kontrol sende değil bunu bilmelisin. En etkili yöntem Hassas kategorilerden kategori şeçmen daha etkili olacaktır.

Bu arada siteniz güzelmiş. İhsan hocayı dinliyorum çok değerli bir hoca.

zamanteknoloji zamanteknoloji WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek diğer
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad G** T**
  • Mesajlar 192
  • Beğeniler 13 / 13
  • Ticaret 2, (%100)
üstad teşekkürler bizde takip ettiğimiz ve insanlara faydasını olabileceğini düşündüğümüz ülkemizin değerli alimlerinin sohbetlerini paylaşmaya çalışıyoruz. reklam konusuna gelince benim hassas kategorideki bütün bölümler kapalı yinede reklam çıkıyor :) bu reklamları süzemediğim için yayınlayamıyorum.

http://www.sorgulamasi.gen.tr

kalemdir kalemdir WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Üniversite Öğrencisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad Y** D**
  • Mesajlar 255
  • Beğeniler 106 / 70
  • Ticaret 1, (%100)
ziyaretçinin gezmiş olduğu sitelere göre de reklam çıkıyor, mesela 15 dk. host şirketlerinin sitelerini dolaşın daha sonra alakasız bir siteye girin hosting reklamları çıkacak karşınıza.

Şimdi mesela biz bu konu üzerine olan reklamları engellesek bile ziyaretçinin karşısına çıkacak mı bu reklamlar?

ben aslında bu adsense işini sevemedim bir türlü, resmen adamlara kendi sitenizden yer kiralıyorsunuz ve onlar orada istedikleri gibi at koşturuyor, istediğimiz kadar engelleme koyalım bir yerden bir şey çıkacaktır yine. Tabi adamların sistemi bu bir şey diyemeyiz.

---
wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al