Selamlar,
Adsense'de yeniyim ancak youtube adsense ile kayıt oldum. Youtube üzerinden gelirler var ancak bir de site üzerinden reklam göstermek istiyordum. Bu istek ile "Erişim ve yetkilendirme" bölümünden site yetkilendirmede site adresimi girdim, reklam kodu oluşturup sitemdeki sayfalara da ekledim. Bu işlemi 3 kere yaptım ancak üçünde de adsense anasayfamda aşağıdaki gibi yazının olduğu bir kutucuk gözüküyordu ;
Kendi web sitenizde reklam gösterme isteğinizi tamamlamak için, reklam kodunu www.x.com adresine uygulamanız gerekli. Yeni sürüme geçiş isteğiniz, ancak reklam kodunun uygulandığı alanda gösterim biriktikten sonra incelenebilir.
Bu kutucuk ise 2-3 gün sonrasında kendiliğinden gidiyor, bana da hiç bir uyarı gelmiyor.
Sitemde reklam görüntülenmesini gerçekleştirmek için kaçırdığım bir nokta mı var veya ne yapmam gerekiyor?
Ayrıca 2 sorum daha olacaktı;
1-)Hosted account yazısı mevcut adsense hesabımda, bu ne oluyor?
2-)Web siteme içerikleri youtube'den çekiyorum. Yani videoları ve yazıları kendim hazırlıyorum, youtube video bilgileriyle sitemdeki bilgiler aynı oluyor. Bunun kopyala yapıştır olduğu düşünülüp bir sıkıntı yaratır mı yoksa youtube hesabının da benim olduğunu gördüklerinden bir problem olmaz mı?
Bunlarla ilgili yardımcı olabileceklere şimdiden çok teşekkürler
Ek Olarak: Koskoca forumda 1 kişi bile yardımcı olmayacak mı ?
Ek Olarak: Yardımcı olabilecek kimse yok mu acaba ?