-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Tamam siz bir reklam yayıncısı olarak bunu yaparak kazanç elde edebilirsiniz. Peki reklam verenler ne yapsın? Adam o reklamları etrafa para dağıtmak için değil, kendi ürünü, kuruluşuna dikkat çekmek ve geri dönüş elde etmek için yapıyor. Bu sitede emin olun ki, en az reklam yayınlayanlar kadar reklam verenlerde var. Böyle başlıklara bile izin verilmemesi lazım.
3 kişi bu mesajı beğendi.
- Vetch
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Eğitim
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
dürüstlük, uzun vadede hep kazandırır.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
web tasarım
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Gençler bu konuştuğunuz şey, bildiğiniz hırsızlık. Sahibi (reklamveren) rızası olmadan, (gerçek müşteri olmadığı halde, kasten tıklanması) yoluyla, parasını dolaylı olarak kendi hesabınıza geçirmeniz, bildiğiniz hırsızlıktır.
Hırsızlık ayıp, günah, ahlaksız bir davranış şeklidir. Yapan kişilerde toplumda hoş karşılanmaz, karşılanmamalı da zaten. Hırsızlığı da yapanı da kınayın. O kadar yorum var, bir kişi de bu hırsızlık dememiş. çok üzüldüm şahsen. Kendinize gelin gençler, silkelenenin.
Böyle üç kağıtlar yerine, nasıl üretken ve faydalı projeler yapabilirimi düşünün. Ufkunuzu genişletin, kendinizi geliştirin, başkasının malına göz dikmeyin, bir geleceğiniz olmaz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
WordPress
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Kasten tıklatmak zaten ayıptır. Ayrıca gelen trafikden çok kolay algılanır ve banlanılır.
http://www.klavyematik.net/ - Pagerank 3
Baykus
kula minnet eylemem.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Coder & Developer
-
-
Ad Soyad
G** B**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
Ben Reklam Veren olarak söylüyorum ki, bu şekilde yapan olursa, HAKKIMI Helal etmiyorum.
Google'a organik ziyaretçi için para ödüyoruz, böyle reklam dayanışmaları için değil.
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Google o kadar aptal değil.
Konu başlığı gelin hep beraber banlanalım olmalı idi.
Ayıptır, günahtır, haramdır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
grafik/matbaa/php
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Kesinlikle hırsızlığın daniskası.
ben sürekli reklam veriyorum. ve organik aramalardan çok sitelerde ki reklamları hedefliyorum.
(bence geri dönüşü daha verimli olduğu için)
tbm ortalama 3-4₺ iken reklam yayınlayanlar 50 kuruş gibi bir rakam alıyorlar. böyle olunca 50 kuruş için benim 4₺ param çöpe gitmiş oluyor. ahlaksız ve terbiyesiz bir uygulama olur buna katılmak.
ayrıca adsense yayımladığım bir haber sitem var. Aslında bu adsense dayanışmasına hiç gerek yok proxy ile farklı tarayıcıdan girerim tıklarım ama yapmıyorum.
emre38
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Seo Uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
ben zamanında bu iş için USB modem bile alıp belli zaman aralıklarında browser açılyor googleden sitem aranyor siteme girilyor 2 3 sayfa gezilip reklama tıklanıyor sonra sitemden çıkıp cache bellek çerezler temizleniyordu günde ortalama 50 tık yaptıryodum ama banlandım :d karşınızda dünyanın en zeki mühendisleri var kandırabileceğinizi sanıyorsanız buyrun deneyin.