-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlar, elbette herkes daha çok kazanmak istiyor. Herkes kendi yayınladığı reklam daha fazla tık alsın istiyor, bu normal, anlaşılır bir durum. Ancak daha fazla tık alabilmek uğruna neden üçkağıt yapmaya çalışıyoruz? Neden reklamvereni dolandırmaya çalışıyoruz? Ondan sonra da diyoruz ki TBM'ler düşük. Elbet düşük olur, reklama tıklayanların yarıdan fazlası gerçek anlamda reklama tıklamıyor, reklam verene geri dönüşü olmuyor. Böylece hem başkalarının hakkını yemiş oluyoruz hem de ülkemizde sektörün gelişmemesi için gereken herşeyi yapmış oluyoruz. Unutmayın, size o parayı google vermiyor, belki de sizin gibi sitesinden para kazanmaya çalışan bir wm veriyor. Üçkağıt kısa vadede belki kazandırır, ama uzun vadede hep kaybettirir. Sedace reklamverenin hakkını değil, reklam yayıncılarının da hakkını yemiş olursunuz. Sözgelimi bu tür üçkağıtlar olmasa, reklamverenler reklamlardan geri dönüş alsa TBM 0,05 kuruş değil de 0,50 kuruş verecek belki, yayıncılar da her tıklamaya 0,50 kuruş kazanacak.
Ağacı Sev Yeşili Koru Ayıyı Öp!
Ozzyfb
ozancorumlu.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
deeprock2 adlı üyeden alıntı
"Sponsor, sponsor reklamlar, sponsar bağlantılar, reklam, reklamlar" diye yazabilirsiniz. Tıklayınız filan yazmak ban sebebidir. Böyle kesin bir kural var. Google'nin kendi adsense sayfasında geçen hafta okumuştum. Şuan ilgili yazıyı bulamadım ama halen bu kural devam ediyor.
Yanlış bilgi var hocam.
Yayıncılar reklamları yalnızca "Reklamlar" veya "Sponsorlu Bağlantılar" şeklinde etiketleyebilir. Başka varyasyonlara izin verilmez.
https://support.google.com/adsense/answer/1346295?hl=tr
Aylık 150k+ Tekil Özgün Eğitim Sitesi Reklam/Tanıtım Yazısı
http://goo.gl/YZb0E2
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
D** O**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
uzun zaman dediğin kaç gün? eskiden yapardık bunları böyle acemice değil resim şeklinde eklerdik hemde :/ 2 kere ödeme almışmı siteyi yapanlara sor bakalım
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Youtuber
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Tıklatmanın yasak olduğunu bilmiyorsunuz adsense kullanıyorsunuz ne diyeyim ya.
Her kim bize karşı ayaklanırsa kendisini ölü kabul etmelidir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Biri şikayet eder, ondan sonra forumlarda adsense ban yedim diye konular açılır... Bence kesinlikle yapmayın arkadaşlar. uzun vadede kazanırsınız.
Ek Olarak:
"Reklamlar" yada "Sponsorlu Bağlantılar" yazmak kullanıcıları nasıl etkiliyor acaba :) İnsanların ilgisini reklama çeker mi? TO'yü düşürür mü yükseltir mi, bir bilginiz var mı?
Ağacı Sev Yeşili Koru Ayıyı Öp!
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
B** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ban sebebidir. Yakalanmazsaniz sorun yoktur.