lostyazilim

Reklamlar görünmüyor...

13 Mesajlar 1.654 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

eniscan789 eniscan789 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Web Tasarımcı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 937
  • Beğeniler 169 / 149
  • Ticaret 19, (%100)

yakupqqq adlı üyeden alıntı

konuyla alakalıbişey yazmam gerekirse, bu şuan herkesde olan bi durum. *** google forum herkes aynı şeyi soruyor acaba hesap olanylandımı? bendede bayadır kırmızı yazı gözükmüyor ama reklamda gözükmüyor. büyük ihtimal google bize kırmızı yazıya bakmayın biz onaylarsak reklamı görürsünüz demeye getiriyor.

telifli ürünler paylaşmadığınız sürece bişey olmaz. olsa bir sürü indirme sitesi var onlara olurdu.

Aynen hocam bakalım bekleyip göreceğiz :)

wmaraci
reklam

yakupqqq yakupqqq Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek üniversite öğrencisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 963
  • Beğeniler 33 / 285
  • Ticaret 11, (%100)

eniscan789 adlı üyeden alıntı

Aynen hocam bakalım bekleyip göreceğiz :)

bekleyenlere admatic tavsiye ederim. 1-2 saatte onay veriyor. çoğul gösterim sayısına para veriyor. şimdiden 1 kuruşum oldu bile:D adcash ekledim. 50 gösterim yaptı para felan vermedi anlamadım. birde popup açıldı. direk sildim siteden.

ben ziyaretcisine pop up açtıracak adam değilim! :D erkek adamın pop la mopla işi olmaz.

eniscan789 eniscan789 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Web Tasarımcı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 937
  • Beğeniler 169 / 149
  • Ticaret 19, (%100)

yakupqqq adlı üyeden alıntı

bekleyenlere admatic tavsiye ederim. 1-2 saatte onay veriyor. çoğul gösterim sayısına para veriyor. şimdiden 1 kuruşum oldu bile:D adcash ekledim. 50 gösterim yaptı para felan vermedi anlamadım. birde popup açıldı. direk sildim siteden.

ben ziyaretcisine pop up açtıracak adam değilim! :D erkek adamın pop la mopla işi olmaz.

Bende admatic kullaniyorum 2 günde 1 cent geldi :D Bana çok az gibi geldi kazançlar.Herkese bir adsense şart :)

wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al