-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
CEO
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba reklam kısıtlamam vardı ve dün reklamlar hafiften gelmeye başladı şu anda var ancak sadece bende gözüküyor ve opera gibi yani chrome dışında ki hiç bir tarayıcıda reklam gözükmüyor neden?
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Blog Yazarı
-
-
Ad Soyad
S** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Adblock engelleyici tarzı eklentiler kullanıyorsanız reklamlar gözükmeyebilir. site adresiniz nedir ?
1 kişi bu mesajı beğendi.
BLOG : www.jdsezer.blogspot.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
CEO
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ADblcok yok zaten chromede gözüküyor ama opera, edge, ve mozillada falan gözükmüyor. Başkalarında da gözükmüyor sadece bende gözüküyor
Site: seaser media
Direct giriş artmasın diye link vermedim seaser media yazarsanız ilk sırada çıkar
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Blog Yazarı
-
-
Ad Soyad
S** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
samet47 adlı üyeden alıntı
ADblcok yok zaten chromede gözüküyor ama opera, edge, ve mozillada falan gözükmüyor. Başkalarında da gözükmüyor sadece bende gözüküyor
Site: seaser media
Direct giriş artmasın diye link vermedim seaser media yazarsanız ilk sırada çıkar
Alt yapınız nedir ? wordpress, blogger muhtemelen alt yapınızla ilgili bir problem olduğunu düşünüyorum "reklam kodlarını web sayfanız yanlış eklemiş olabilirsiniz" reklam kodlarını uygun yerlere yerleştirdiğinizden emin olun ve google şu aralar güncelleme yapıyor biliyorsunuz ki.. google adsense hesabınıza girerek reklam ayarlarıyla ilgili düzenleme yapın. ben siteniz crome ile girdim ama 1 tane bile reklam ile karşılaşmadım. reklam kodlarınız mutlaka tekrar güncel olarak günceliğini kontrol ediniz başarılar..:cool:
BLOG : www.jdsezer.blogspot.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
CEO
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam şu an bende de yok reklam kısıtlama var kısıtlama yokken reklamlar hep vardı benim sorunum reklamlarım bana arada sırada gözüküyor
emka
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Grafiker,Tasarım,Reklam
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
Sadece size görünmez site adresi iletirmisiniz kontrol edebilirim. Çerezlerinizi temizleyip tekrar kontrol edin
0535***6809 gsm numarası haricinde başka bir iletişim numaram yoktur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
CEO
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam arada görünüyor arada geliyor değişik yani
site: seasermedia.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** C**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Siteyi açar açmaz "Ayıp değil mi?" mesajıyla karşılaştım hocam dedim ne yaptım:D Başka tarayıcıda denedim evet reklamlar görünmüyor fakat site çok hoşuma gitti. Umarım başarıya ulaşırsınız hocam.
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
CEO
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam çok teşşekür ederim sizce sitem nasıl eksiklerini ve beğendiğiniz yönlenirini söyler misiniz?