-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Vatman
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Merhaba arkadaşlar, soru başlıkta açıkca belli aslında :) Adsense reklamlarının yeni sekmede açılması ihlal midir? İhlal değilse yeni sekmede açmak için ne yapmak gerekir.
Not: Bazı sitelerde reklamların yeni sekmede açıldığını farkettiğim için soruyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Hiç farketmez bence, 2 türlüde tıklıyorsun sonuçta :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** V**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Genel olarak, politikamız uyarınca, Google reklamlarının yeni bir pencerede açılmasına izin vermeyiz. Ancak, Çin de dahil olmak üzere birkaç pazarda, reklamların yeni bir pencerede açılmasının, beklenen İnternet davranışıyla daha iyi uyuştuğunu ve daha tutarlı, sezgisel bir kullanıcı deneyimi sağladığını tespit ettik.
Kullanıcı deneyiminin önemini akılda tutarak, bu durumun beklenen göz atma davranışı olduğu yerlerde Google reklamlarının yeni pencerelerde açılmasına olanak sağladık. Bu işlev, kullanıcının IP'siyle belirlenir ve AdSense hesabınızdan belirtebileceğiniz bir seçenek değildir.
Ayrıca, program politikalarımıza aykırı bir davranış olduğu için, AdSense reklam kodunda veya web sitenizdeki bir reklamın tıklanmasının verdiği sonuçla ilgili değişiklik yapmamanızı rica ediyoruz.
Ek olarak : wmaracidada yeni sekmede açılıyor :D
benim sitemdede yeni sekmede açılıyor :D anlam veremedim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
Z** Ö**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Ustteki reklam ayri sekmede, alttaki reklam ayni sekmede aciliyor. Bu arada bi ton tik aldi wmaraci :)