Muhdeli
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Şarkı sözü ve YouTube videosu yayınlamak aykırı mı AdSense'ye?
Videoların telif hakkı olacak illaki, eğer videoların telif hakkı ile ilgili şikayet gelirse bu AdSense hesabıma yansır mı? Yoksa YouTube hesabımla ilgili mi olur?
future
Computer Engineer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Computer Engineer
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
62, (%100)
Şarkı sözü yasak değil, Youtube'dan video çekmek de yasak değil fakat çektiğiniz videolar MÜYAP gibi orjinal kanallardan yayınlanmış olmalı.
BigSEO
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Engineering
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
54, (%94)
Şarkı sözlerinde sorun olmaz. Kliplerde de sorun olmaz çünkü ücretli satılmıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
YMM Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Hocam Mu-Yap dışında hiçbir sıkıntı yaşamazsınız. Mu-Yap eğer Sagopa Kajmer 'inde telif haklarını koruyorsa gelir bulur.
Benim başıma 4-5 defa geldi video klip sitelerimden google 'da şarkıyı aratıp geliyorlar hemde nakaratından falan. Ama öyle eklediniz hemen gelip bulmuyor epey bir zaman alıyor. Google 'da üst sıralara çıktığınızda gelir bulurlar.
ebulfeth
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
İnternet
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Muhdeli kardesim sarkı sözllerinde arkadaslar detaylı bilgiyi vermiş zaten sonunu kadarda haklılılar.Ama simdi söyle diyim işin gerceği Muyap öyle pekk vişcdanlı sayılan bir kurum değil.Seni dümdüz sanada belirterek sikayet uyarısıda yapar yada googleye dümdüz bildirimde yapar.
Benim tavsiyem sana su daha ileriye dönük olmaıs acısından siteye sözlerini ekle.Yani acılır bir pencere seklindede bir resim ekle ve Parcayı Dinlemek icin tıklayınız yaz youtube yönlendir ve özellikle muyapa yönlendirki silinme riski daha azdır youtubeden.
Hem kendinide riske atmamıs olursun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / K
-
Meslek
Genel olarak makaleci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
ebulfeth arkadaşımıza katılıyorum. Ben olsam hatta bu işe hiç bulaşmazdım, video işine...
Geçtiğimiz hafta, sanırım Cumartesi günüydü tam emin değilim, bir açıklama yapılmış, detayını okumadım, araştırmadım, sadece duyduğum kadarını yazıyorum: Bilgisayarınıza video indirip, sonrasında da bilgisayarınızdaki videoyu, şarkıyı, ya da resmi paylaşmanın yasak olduğu, para cezası ile hapis cezası arasında bir takım cezalarının bulunduğunu... dediğim gibi okumadım; bir arkadaşım okumuş, çok da sinirlenmiş bana telefonda okudu. Pek çok kişinin tepki verdiğini, ve böyle bir şeyde Türkiye'nin ilk olduğunu falan söyledi.
Bence başlamadıysanız projenize bir kere daha araştırın...
Muhdeli
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sayenizde vazgeçtim. :)
Uğraşamam kaçak göçek iş yapmaya. Ben sözlerde sıkıntı olmayacağını düşünmüştüm lakin öyle değilmiş.
Teşekkürler bilgileriniz için.