-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Güvenlik
-
-
Ad Soyad
M** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar önceki gün adsensem onaylandı ve reklam yayınlamaya başladim..sorum şu ki, xticaret,adtriplex,zanox,clickbank vs. affiliate aglarında hesaplarım mevcut..adsense yayınlamaya devam ederken bu satış ortaklığı programlarından link paylaşımı yaparak para kazanmaya devam edebilir miyim ?
Ve bu google adsense tarafından ban yemem için bir sebep midir? Yardımcı olabilirseniz cok sevinirim..teşekkürler
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
Merhaba, bildiğim kadarıyla engel değildir. Aynanda 2 firmayıda yayınlayabilirsiniz fakat bunu tavsiye etmediğini biyerde yazdığını hatırlıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Güvenlik
-
-
Ad Soyad
M** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bunu tavsiye etmiyorsa vardır bi bildiği fazla kurcalamamak lazım yani.. Sadece adsensin çok çok iyi bir kâr kapısı olduğunu düşünmüyorum malesef..başka birşeyler yapmak lazım..
harry
Kabul Edilmedi
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Emlak Danışmanlığı
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
hem adsense hem zanox hem atriplex hem xticaret hepsini aynı anda kullanmak lazım ama tabii her biri için ayrı siteler olmak kaydıyla.
her gün de her birine 2'şer içerik konulduğunda bir zaman sonra iyi bir getirisi olmaya başlayacaktır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğretmen-Webmaster
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Adsense'de benim kullandığım zamanlarda bu tarz bir engel yoktu dilerseniz adsensenin yanında farklı firma reklamlarını da kullanabilirsiniz. Satış ortaklığı programına ait reklamların yanı sıra dilerseniz farklı reklam firmalarından tıklama bazlı reklam koyabilirsiniz. Özel reklamlar koyabilirsiniz. Ben bu şekilde kullandım ve sorun çıkmadı daha öncelerden ama son 1 yılda politika değişti ise bilmiyorum...
Zen
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İnsanları reklama boğup sitenden kaçırmak istiyorsan sorun yok. Adsense bağlantı birimi kullan daha çok kazandırır onlardan.