Merhaba arkadaşlar site sormayın ama adım adım neler yapıyorum anlatayım en azından ben bu yolu izledim sitemi kazançlı hale çevirmek için ; forumda bakıyorum sponsor host arıyor arkadaşlar sonrada hesabım kapandı diye şikayetçi oluyorlar.
harcamadan olmuyor diyorum bu benim düşüncem ama fazlasını kazanacaksan neden harcamıyorsunuz !!
1.sağlam bir hosting (tavsiye edeceğim yerler vardır...)
kesinlikle olmazsa olmazlardandır sıkıntısız hosting bakıyorum arkadaşların çoğu sıfırdan site yapayım ve kazanayım diye çırpınıp duruyor ama hangi işte bu kadar bedavacılık var kıyın paraya alın sağlam bir host aylık reseller kullanıyorum sorunsuz yıllardır 25 tl ödüyorum aylık
2.paravan siteler
5 adet farklı ip de aynı alanda örnek veriyorum dekorasyon sitem var 5 adette ana sitemi beslemek adına 5 siteme ara ara içerik giriyor ve bunlardan ana siteme link çıkıyorum..maliyeti aylık 25 tl
3.kazanç ve masraf resimlerlede kanıtlayabilirim geçen ay 430 adsense vardı masrafım ise 50 tl yaklaşık 380 tl kaldı cebime şimdi bu ay ise beklentim ve rakamlar min 500 tl masraf yine aynı 50 ama kazanç artıyor şimdi bu aşamaya 3 ay Gibi bir Sürede ulaşabilirsiniz sabırsızsanız ben anında kazanayım diyen içinde yöntemler vardır ama ne kadar sağlıklıdır orası bilinmez
4.satışa çıkınca toplu para
var sayalım satacağım sitemi aylık 400-500 gelirli ve 4 aylık geçmişi olan siteyi sanırım rahatlıkla satabilirim ayrıca hadi acil satmam gerek desem 2.500 civarı eder
acele etmeden yavaş yavaş aylık 1.000 liraya doğru gidiliyor asgari ücretin 1.300 olduğunu düşünürsek çokta fazla kendinizi yormadan max 1 yılda bu rakamı elde edebilirsiniz..
umarım faydalı olmuştur...