3han
3HanNET Tasarım&Yazılım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Web&Masaüstü Programlama
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba, internette site analizleri yapabilceğim bir web sitesi arıyordum. Biraz ilginç geldi günlük tekil ziyaretçi, günlük sayfa görüntülenmesi, lokasyon vs. çok detay bilgiler haricinde sayfaya değer biçen ve günlük reklam getirisini söyleyen bir web sitesi buldum acaba adsense kullananlar karşılaştırabilir mi ? Ne kadar tutarlı bir web sitesi ? Merakla bekliyorum cevaplarınızı.
Site Adresi:
http://www.sitemnekadar.com/
3HanNET Web Tasarımı & Yazılım Teknolojileri - 3hannet.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / K
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
G** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
busite.com var aynısı ama alexa bazlı ezbere bir sistemi var ortalama rakam veriyor site gelirleri içeriğine göre belirlenir
1 kişi bu mesajı beğendi.
3han
3HanNET Tasarım&Yazılım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Web&Masaüstü Programlama
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
cimsir adlı üyeden alıntı
busite.com var aynısı ama alexa bazlı ezbere bir sistemi var ortalama rakam veriyor site gelirleri içeriğine göre belirlenir
Mesela benim web sitem için günlük 35 tl getiri yazıyor fakat 35 tl için 1.5 k hit lazım tahminimce. Benim ise günlük maksimum 20 tekil ziyaretçim var :D
Anlayamadığım ise günlük tekil 20 kişi ile alexa dünyada 412 k türkiyede 16k bu normalmidir ?
3HanNET Web Tasarımı & Yazılım Teknolojileri - 3hannet.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Medya
-
-
Ad Soyad
N** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
O sitelerin tamamı bol keseden sallıyor. Site değeri için bir sürü değişken var. Kaldı ki çoğunlukla sitenin değerini o anki piyasa belirler. Bu tarz sitelerin hiçbir metrik karşılaştırma için bir sertifikası yok. Birileri ortalama değer veren uygulamalar yazmış, her site editleyip kendine uyduruyor. Google ile Yandex Webmaster Tools bile birbiriyle birebir örtüşmüyorken, internet sayfasından bu karşılaştırmayı yapmak zor.
0bstinate
Web Tasarım ve SEO Uzmanı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
İnteraktif Ajans
-
-
Ad Soyad
C** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar
www.birnc.com.tr sitemizi inceler misiniz? Adsense için uygun mudur? Özellikle Aktüel sayfamızda paylaşılan özgün haberler için düşünüyoruz. Bu spesifik olarak mümkün mü?
Web Tasarım Uzmanı - birnc.com.tr kurucusu