Merhaba arkadaşlar site kurma fikrine yaklaşık 3 ay önce karar verdim ve bir site açtım. Bu 3 aylık süre zarfında karşılaşmadığım problem kalmadı ve iki kere hostumu taşımak zorunda kaldım. Yaklaşık 11 gün önce son olarak hostumu taşıdım ve adsense'ye başvurdum normalde yetersiz içerik uyarısı gelen sitem için aşağıdaki mail geldi.

" Karşılama e-postamızda belirttiğimiz gibi, AdSense kodunu sitelerinize yerleştirmenizin ardından AdSense başvurunuz üzerinde ikinci bir inceleme gerçekleştiriyoruz. Bu incelemenin sonucunda, aşağıda belirtilen ihlaller nedeniyle hesabınızı onaylamadık:
Başvurunuz, aşağıdaki nedenlerden dolayı kabul edilmemiştir
Site, Google politikalarıyla uyumlu değil"

Soru 1: Hostu taşımadan önceki sayfa tıklanmalarını sistem bot olarak algılamış olabilir mi?

Soru 2: Google Sitemapı ekledikten 7 gün sonra Site Haritası HTML'dir (Site haritanızın bir HTML Sayfası olduğu görülüyor. Lütfen bunun yerine desteklenen bir site haritası biçimi kullanın) uyarısı aldım. Daha sonra elle manuel olarak XML Sitemaps Generator sitesinden xml uzantısı yaptım ve ftp ile arayüze attım. Sitemde sadece konuları aldı fakat 5 gün geçmesine rağmen onları da indexlemedi bu sebepten ötürü mü böyle bir uyarı aldım.

Arkadaşlar lütfen bilen kişiler yardımcı olsun kafayı yemek üzereyim artık..